Honor tekee pian paluun Suomen puhelinmarkkinoille

Janne Yli-Korhonen

Honor tekee pian paluun Suomen puhelinmarkkinoille
HONOR on ollut parin vuoden ajan poissa Suomen puhelinmarkkinoilta Huawein aiheuttamien rajoitusten takia. Vuoden 2020 lopulla Huawei myi HONOR-brändin, joten HONOR on nyt itsenäinen. Tämän myötä HONOR-merkkisiä puhelimia näkee pian Suomessa.

"Olemme todella innoissamme tästä uudesta alusta. Pienen hiljaiselon aikana olemme kehittäneet tuotteitamme ja suunnitelleet tulevaa. Nyt kaikki on valmista – uusi HONOR on täällä ja se on entistäkin käyttäjälähtöisempi, innovatiivisempi ja itsenäisempi. Tämä näkyy kaikissa tulevissa lanseerauksissamme", kuvailee Suvi Surenkin, HONOR Suomen markkinointijohtaja.Ensimmäinen Suomessa nähtävä puhelin on HONOR 50, joka tulee saataville tämän kuun lopussa tai seuraavan kuun alkupuolella. HONOR 50 on myös arvosteltu Puhelinvertailussa.

Kyseinen puhelinmalli tulee käyttämään Googlen palveluita.

"Olemme onnistuneet aloittamaan yhteistyön useiden toimittajakumppaneiden kanssa jo varhaisessa vaiheessa. Esimerkiksi tuleva HONOR 50 -älypuhelin varustetaan Google Mobile Services -palveluilla, jotka tarjoavat asiakkaillemme kattavamman sovellusympäristön ja ilmiömäisen mobiilikokemuksen", kertoo Suvi Surenkin.HONOR on menestynyt Suomessa usealla puhelinmallilla. HONORin tarina alkoi Suomessa vuonna 2014 HONOR 6 -älypuhelimella ja sitä seurasivat menestysmallit HONOR 7, HONOR 8, HONOR 9, HONOR 10 ja viimeisimpänä HONOR 20.

Menestystä pyritään jatkamaan tulevalla mallilla.
"Menestyksemme taustalla ovat huippulaadukkaat tuotteet, jatkuva innovointi ja kattava kumppaniverkosto, mutta myös paikalliskulttuurin aito ymmärtäminen. Tunnemme Suomen markkinan hyvin ja meillä on erityinen asema suomalaisten elämässä. Haluamme vastata suomalaisten käyttäjien tarpeisiin ja toiveisiin parhaalla mahdollisella tavalla", kertoo HONOR Finlandin myyntijohtaja Jaakko Koski-Lammi.Tulevaisuudessa lanseerattavat tuotteet tukevat HONORin IoT-strategiaa ja tavoitetta rakentaa entistäkin laajempi älylaite-ekosysteemi. Tuotteet noudattavat HONORin 1+8+N-strategiaa, joka pitää sisällään älypuhelimia, puettavia älylaitteita ja yhteistyökumppaneiden kanssa kehitettyjä tuotteita. Tästä kokonaisuudesta syntyy uusi, entistäkin kattavampi älylaitteiden tuotevalikoima.

Aiemmin tänä vuonna HONOR on tuonut Suomeen Band 6 -aktiivisuusrannekkeen sekä kuulokkeet.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme 11 (5G) – hinta laskenut -17%

Realme 11 (5G)
256 € Bigbox
353 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 309 €

Motorola Moto G54 – hinta laskenut -16%

Motorola Moto G54
149 € Gigantti
179 € Veikon Kone
179 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 177 €

Realme 10 – hinta laskenut -16%

Realme 10
192 € CDON
229 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 228 €

Nothing Phone (2) – hinta laskenut -14%

Nothing Phone (2)
499 € Gigantti
579 € Bigbox
599 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 579 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.