Samsung järjestää Galaxy Unpacked Part 2 -julkaisutilaisuuden 20. lokakuuta

Janne Yli-Korhonen

Samsung järjestää Galaxy Unpacked Part 2 -julkaisutilaisuuden 20. lokakuuta
Samsung on kertonut järjestävänsä Galaxy Unpacked Part 2 -julkaisutilaisuuden 20. lokakuuta. Tilaisuus on katseltavissa Samsungin YouTube-kanavan välityksellä Suomen aikaa klo 17.00.

Tilaisuuden annista ei ole varmaa tietoa.

Samsungin julkaisemassa videossa erilaisia sovelluskuvakkeita pakataan laatikoihin, joka saattaa viitata One UI 4 -käyttöliittymäversion esittelyyn.

Voi olla, että tilaisuudessa esitellään pitkään huhuttu Galaxy S21 FE -puhelinmalli. Kyseisestä puhelinmallista on myös huhuttu, että se on kokonaan peruttu.

Samsungin tiedotteessa viitataan väreihin, joka saattaa tarkoittaa, että tilaisuudessa esitellään uusia värivaihtoehtoja tietyille puhelinmalleille. Toisaalta viime vuoden Galaxy S20 FE -puhelinmalli julkaistiin useina eri värivaihtoehtoina, joten tämä saattaa vihjata juurikin Galaxy S21 FE -mallin julkaisuun.

Samsungin tilaisuus järjestetään keskiviikkona, jolloin tiedot viimeistään varmistuvat. Tätä ennen nähdään muita laitteita, sillä Apple pitää oman tilaisuuden maanantaina ja Google esittelee Pixel 6 -puhelimet tiistaina 19. lokakuuta.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.