Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen Pixel 6- ja Pixel 6 Pro -puhelimet julkaistaan 19. lokakuuta

Janne Yli-Korhonen

Googlen Pixel 6- ja Pixel 6 Pro -puhelimet julkaistaan 19. lokakuuta
Google on kertonut järjestävänsä 19. lokakuuta Pixel Fall Launch -tilaisuuden, jossa esitellään kokonaisuudessaan Pixel 6- ja Pixel 6 Pro -puhelinmallit. Google antoi esimakua kyseisistä puhelimista jo pari kuukautta sitten.

Verkkolähetys tilaisuudesta alkaa klo 20.00 Suomen aikaa. Seuraaminen onnistuu täällä.

Aiemmin Google on kertonut, että laitteet hyödyntävät Googlen omaa Tensor-piiriä. Googlen tapauksessa erityistä huomiota on kiinnitetty piirissä tekoälyyn.

Tehoa hyödynnetään kuvaamisessa. Pixel 6:ssa on pääkamera ja ultralaajakulmakamera. Pixel 6 Pro tarjoaa näiden lisäksi vielä telekameran 4x optisella zoomilla.

Pixel 6 Pron kamerapalkki yltää reunasta reunaanPixel 6 saa 6,4 tuuman ja 90 hertsin Full HD -näytön, kun Pro-mallissa on 6,7 tuuman ja 120 hertsin QHD-näyttö. Pro-mallissa näyttö kaartuu sivulle.

Kumpikin malli tulee tietenkin käyttämään ulkonäöltään uudistunutta Android 12 -käyttöjärjestelmää. Tilaisuudessa todennäköisesti esitellään tätä käyttöjärjestelmää vielä hieman lisää, sillä puhelimet mahdollisesti saavat ominaisuuksia, joita ei muissa puhelimissa nähdä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.