DJI julkaisi integroidulla jatkovarrella varustetun OM 5 -vakaimen älypuhelimella kuvaamiseen

Janne Yli-Korhonen

DJI julkaisi integroidulla jatkovarrella varustetun OM 5 -vakaimen älypuhelimella kuvaamiseen
DJI jatkaa suositun Osmo Mobile -tuoteperheen kehitystä ja julkaisi uudistetun DJI OM 5 -käsivakaimen, jota käytetään yhdessä älypuhelimen kanssa valo- ja videokuvaamiseen. Uuden mallin erikoisuus on integroitu jatkovarsi.

OM 5 hyödyntää käytännössä samanlaista magneettista kiinnitystä kuin viime vuonna julkaistu OM 4 -malli. Puhelimeen kiinnitetään pidike, joka kiinnittyy magneetin avulla itse käsivakaimeen.

Uutena lisätarvikkeena on tarjolla magneettinen Fill Light Phone Clamp -pidike sisäänrakennetulla lisävalolla. Sillä on kätevä lisätä valoa kirkkaampia kuvia ja videoita varten.

OM 5:n erikoisuus on kahvan sisällä oleva 215 millimetrin jatkovarsi, joka tarjoaa uudenlaisia kuvakulmia ja kuvausmahdollisuuksia sisällön luomiseen.

DJI OM 5:n jatkovarsi pitkällä kuvaamassa lasta pitämässä tähtisädetikkua kädessäänKahvaan on lisätty myös uusi painike, jolla voi käyttää ja hallita käsivakaimen toimintoja entistä helpommin. Edeltäjään verrattuna DJI OM 5:n kerrotaan olevan kolmanneksen pienempi.

Laitteen kanssa hyödynnetään DJI:n puhelinsovellusta. Ohjelmistoon on lisätty uutena ominaisuutena ShotGuides, joka tarjoaa jopa 30 esiasetettua kuvausopasta aloitteleville kuvaajille. Lisäksi kuvaamiseen on tarjolla esiohjelmoitujen kuvaustiloja ja muita ammattilaistason ominaisuuksia korkealaatuisen videon ja kuvien luontiin.DJI OM 5 tulee myyntiin valkoisena ja harmaana 159 euron kuluttajahintaan. Käsivakaimen mukana toimitetaan magneettinen kiinnitysmekanismi, kolmijalka, rannehihna ja säilytyspussi. Magneettinen Fill Light Phone Clamp -valopidike on saatavana erikseen 49 euron kuluttajahintaan.

Lisätietoa saa täältä.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

TCL 40R – hinta laskenut -34%

TCL 40R
119 € Power

Alin hinta viikko sitten: 179 €

Sony Xperia 1 V – hinta laskenut -27%

Motorola Moto G24 – hinta laskenut -20%

Motorola Moto G24
115 € BIGBOX.FI
143 € CDON
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 143 €

Oppo Reno 12 Pro – hinta laskenut -18%

Oppo Reno 12 Pro
443 € CDON
550 € BIGBOX.FI

Alin hinta viikko sitten: 542 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.