Käyttäjät raportoivat OnePlus 6/6T:n Android 11 -päivityksen tuovan ongelmia: heikentynyt akunkesto ja synkronointi ei toimi

Janne Yli-Korhonen

Käyttäjät raportoivat OnePlus 6/6T:n Android 11 -päivityksen tuovan ongelmia: heikentynyt akunkesto ja synkronointi ei toimi
OnePlussan muutaman vuoden vanhat OnePlus 6 ja OnePlus 6T saivat pitkän odotuksen jälkeen Android 11 -päivityksen 12. elokuuta. Jakelu ei kuitenkaan ole vielä käynnistynyt kaikilla ja sille saattaa olla syynsä.

Käyttäjät nimittäin raportoivat mm. OnePlussan keskustelualueella ja Reddit-palvelussa päivityksen tuoneen erilaisia ongelmia.

Etenkin akunkesto on heikentynyt useammalla käyttäjällä.

Lisäksi ainakin OnePlus 6T -mallissa näyttää olevan ongelma synkronoinnin kanssa. Joidenkin käyttäjien kommenttien mukaan Googlen palvelut, kuten Gmail ja kalenteri, eivät synkronoidu ollenkaan.

Osa käyttäjistä kuitenkin kommentoi, että edellä mainittuja ongelmia tai bugeja ei ole esiintynyt.

Android 11 on tuottanut OnePlussalle aiemmin ongelmia Nord-puhelimen kohdalla, jonka kohdalla päivityksen jakelu jouduttiin hetkeksi keskeyttämään erilaisten bugien takia.

Parhaat kännykkätarjoukset

Apple iPhone Xs Max – hinta laskenut -28%

Realme C35 – hinta laskenut -25%

Realme C31 – hinta laskenut -24%

Realme C31
99 € Verkkokauppa.com
131 € CDON
151 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 131 €

Realme C21-Y – hinta laskenut -24%

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.