Fitbitiltä tyylikäs Luxe-aktiivisuusranneke kuntoiluun ja hyvinvointiin

Janne Yli-Korhonen

Fitbitiltä tyylikäs Luxe-aktiivisuusranneke kuntoiluun ja hyvinvointiin
Fitbit julkaisi Luxe -aktiivisuusrannekkeen, joka on suunniteltu kuntoiluun ja hyvinvoinnin seurantaan. Kello tarjoaa motivaatiota ja osaa seurata esimerkiksi stressiä sekä unta. Rannekkeessa on panostettu myös ulkonäköön linjakkaalla muotoilulla.

"Kuluneen vuoden aikana olemme joutuneet miettimään eri tavalla terveyttämme ja hyvinvointiamme aina mahdollisten COVID-19-oireiden tarkkailemisesta stressin ja ahdistuksen hallintaan. Vaikka näemme jo merkkejä paremmasta, tuskin koskaan on ollut tärkeämpää vaalia kokonaisvaltaista terveyttään ", toteaa VP GM James Park, toinen Fitbitin perustajista.

"Siksi olemme kahta vahvemmin pyrkineet tarjoamaan innovatiivisia työkaluja ja näkökulmia, jotka tukevat henkistä hyvinvointiamme ja fyysistä aktiivisuuttamme. Luxen kanssa olemme menneet eteenpäin luomalla muotoilultaan linjakkaan aktiivisuusrannekkeen, jossa on edistyksellisiä, aiemmin vain älykelloissamme saatavilla olleita ominaisuuksia. Nyt ne ovat yhä useampien ihmisten ulottuvilla maailmanlaajuisesti."





Aktiivisuusrannekkeen mitoiksi on ilmoitettu 36.30 x 17.62 x 10.05 mm. Luxen kerrotaan olevan Fitbitin ohuin aktiivisuusranneke, jossa on kosketusta tukeva värinäyttö. Näytössä käytetään AMOLED-tekniikkaa. Ranneke hyödyntää "pyyhkäise ja napauta" -toiminnallisuutta, joten siinä ei ole ollenkaan painikkeita.

Luxe aktiivisuusrannekkeessa on värillinen amoled kosketusnäyttö

Luxessa Fitbit tuo stressinhallinnan työkalunsa ensimmäistä kertaa aktiivisuusrannekkeisiin. Se tarjoaa päivittäin aktiivisuuteen, uneen ja sykkeeseen perustuvan arvion kehon kyvystä käsitellä stressiä.

Luxe osaa seurata Fitbit-sovelluksen avulla muutoksia hengitystiheydessä, sykevälivaihtelussa (HRV), leposykkeessä, ihon lämpötilassa sekä pian myös veren happipitoisuudessa (SpO2).

Aktiivisuusranneke pystyy seuraamaan sykettä jatkuvasti erilaisia kuntoilu- ja hyvinvointiominaisuuksia varten. Lisäksi sykkeenmittaus auttaa mittaamaan paremmin myös kalorien kulutusta.

Luxen aktiivisuusranneke pohjassa

Lisää erilaisia vaihtoehtoja ja kehittyneempää seurantaan sekä henkilökohtaisempaa ohjausta tarjoaa Fitbitin maksullinen palvelu.

Terveys- ja kuntoiluominaisuuksien lisäksi Luxessa on älyominaisuuksia kuten ilmoitukset, herätykset, sekuntikello ja ajastin sekä jopa viiden päivän akunkesto.


Fitbit Luxe tulee saataville kevään aikana 149,95 euron hinnalla. Aktiivisuusranneke on nyt ennakkotilattavissa Fitbitin nettisivuilta. Mukaan kuuluu kuuden kuukauden maksuton kokeilujakso Fitbit Premium -jäsenpalvelusta.

Amerikkalaisen jalokivibrändi gorjanan Fitbitille suunnittelema Fitbit Luxe Special Edition on ennakkomyynnissä hintaan 199,95 euroa, saatavilla kesäkuussa.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
230 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.