Osuuspankki toi Apple Pay -maksutavat korteilleen

1
Petteri Pyyny

Vihdoinkin: Apple Pay toimii nyt Osuuspankkien korteilla
Applen mobiilimaksujärjestelmä Apple Pay on monen iPhone-käyttäjän rakastama tapa maksaa ostokset sekä fyysisissä kaupoissa että verkossa.

Suomessa Apple Payn saatavuudessa on ollut yksi valtava aukko: Suomen suurin pankkikonserni, OP-ryhmä, ei ole tukenut Apple Payta lainkaan, eli OP:n myöntämiä kortteja ei ole voinut yhdistää Apple Pay -palveluun. Muista isoista toimijoista mm. Nordea ja Danske Bank ovat tukeneet Apple Payta jo kauan.

Nyt asiaan on saatiin muutos, ku OP tiedotti tänään Apple Payn aukeamisesta asiakkailleen. Palvelu on käytössä välittömästi, eli 16.3.2021 alkaen, OP:n Visa-korttien kanssa.

Apple Pay on Applen maksujärjestelmä, jossa kuluttajan pankki- tai luottokortti kytketään Apple Pay -palveluun. Sen jälkeen ostokset voi maksaa langattomasti puhelinta maksupäätteeseen koskettamalla. Maksujen hyväksyminen tapahtuu kasvojen- tai sormenjälkien tunnistamisen avulla. Palvelu kattaa myös mm. verkkomaksamisen. Käytännössä Apple Payta käyttämällä voi lopettaa fyysisen maksukortin mukana kuljettamisen.Kilpailievan mobiilimaksupalvelun, eli Google Payn, osalta OP:lla ei ole vielä ollut kerrottavaa. OP:n ohella Google Pay -tuki puuttuu mm. S-Pankilta, joka ei tue myöskään Apple Payta.

Parhaat kännykkätarjoukset

Samsung Galaxy S20 – hinta laskenut -46%

Samsung Galaxy S20
370 € Multitronic
685 € CDON
799 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 685 €

vivo X80 Pro – hinta laskenut -36%

vivo X80 Pro
1718 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 2674 €

Xiaomi Redmi 9A – hinta laskenut -31%

Xiaomi Redmi 9A
69 € Power
95 € Multitronic
96 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Xiaomi Redmi Note 11S 5G (global) – hinta laskenut -30%

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
P-J (vahvistamaton)

1

Itse olen käyttänyt jo vuoden OP ja S-pankin kortteja Apple Payllä. Curve-sovelluksella saat minkä tahansa pankin kortin kaikkiin muihinkin. Apple, Samsung ja Google Pay hyäksyvät Curve-kortin. Sieltä saa myös fyysisen kortin käyttöön haluttaessa

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.