Videolla: tältä näyttää OnePlus 9 Pro - kamerat saamassa parannusta Hasselblad-yhteistyön myötä

Janne Yli-Korhonen

Videolla: tältä näyttää OnePlus 9 Pro - kamerat saamassa parannusta Hasselblad-yhteistyön myötä
OnePlussan 9 -sarjan perusmalli paljastui aiemmin live-kuvien muodossa ja nyt on paremman 9 Pro -mallin vuoro. Suosittu sisällöntuottaja Dave2D sai käsiinsä kuvia Pro-mallista hänen Discord-kanavansa kautta ja teki niistä videon YouTube-kanavalleen.

Kuvat paljastavat tulevan puhelimen ulkoisen olemuksen sekä kamerayhteistyön Hasselbladin kanssa.

Kuvissa OnePlus 9 Pro esiintyy kiiltävässä hopeassa värissä. Takana mielenkiintoisin osuus on kamera-alue, joka koostuu neljästä kamerasta. Kameroiden lisäksi kuvista paljastuu yhteistyö tunnetun kameravalmistaja Hasselbladin kanssa.

Yhteistyön avulla OnePlus oletettavasti pyrkii parantamaan kuvanlaatua, joka ei ole ollut aiemmissa malleissa ihan huipputasolla.

tuleva OnePlus 9 Pro hopeassa värissä
OnePlus 9 Pron vuotokuvat paljastavat yhteistyön Hasselbladin kanssaKuvat paljastavat 9 Pron käyttävän neloiskamerajärjestelmää, joka koostuu pääkamerasta, ultralaajakulmakamerasta, telekamerasta ja yhdestä muusta kamerasta, jonka tiedot eivät paljastuneet kuvista. Viime vuoden OnePlus 8 Prossa käytetään värisuodatinkameraa, joten vastaavanlainen toteutus saatetaan nähdä myös tässäkin puhelimessa.

Kuvat paljastavat OnePlus 9 Pron käyttävän QHD+ -resoluution (3120 x 1440) näyttöä, joka toimii sulavalla 120 hertsin virkistystaajuudella. Näyttö on myös pitkiltä sivuilta hieman kaareva, kun OnePlus 9:n näyttö on tasainen. Näytön vasemmassa yläreunassa on reikä etukameralle.

vuotokuva OnePlus 9 Pron kaarevasta näytöstäOnePlus 9 Pro perustuu erittäin todennäköisesti Snapdragon 888 -järjestelmäpiiriin, jonka pariksi on laitettu 12 gigatavua RAM-muistia. Muita todennäköisiä ominaisuuksia ovat myös stereokaiuttimet, 4500 - 5000 mAh akku, erittäin nopea pikalataus, langaton lataus ja virallinen IP-luokitus.

Twitterissä tunnettu vuotaja Max Jambor vahvistaa OnePlussan ja Hasselbladin yhteistyön, jonka lisäksi hän kertoo OnePlussan parhaillaan tutkivan kyseistä vuotoa.

Parhaat kännykkätarjoukset

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -27%

Samsung Galaxy S10
284 € CDON
430 € Multitronic
699 € Kärkkäinen

Alin hinta viikko sitten: 390 €

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -26%

Honor Magic4 Lite
199 € Power
269 € DNA
299 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 269 €

Oppo Find X5 5G – hinta laskenut -25%

Oppo Find X5 5G
812 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 1084 €

Oppo Reno 5 5G – hinta laskenut -22%

Oppo Reno 5 5G
448 € CDON
454 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 578 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.