Tumma teema saapui nyt Instagramiin sekä Androidille että iPhonelle

Puhelinvertailu

Tumma teema saapui nyt Instagramiin sekä Androidille että iPhonelle
Laitevalmistajat ja käyttöjärjestelmien valtiaat ovat viimeisten parin vuoden aikana omaksuneet tumman teeman omakseen.

Kyse on paitsi visuaalisesti näyttävästä ja silmiä usein säästävästä ominaisuudesta, mutta OLED-näyttöisillä laitteilla, joita on jo Android-laitteiden lisäksi ollut muutaman vuoden ajan myös iPhone-malleissa, se tarjoaa myös akkusäästöä.

Trendiin on lähtenyt mukaan nyt myös Instagram, joka ilmeisimmin iOS 13 -käyttöjärjestelmäpäivityksen tuoman alustanlaajuisen tumman teeman myötätuulessa on päättänyt julkaista ominaisuuden myös mobiilisovellukselleen.

Sekä Android- että iOS-käyttäjät pääsevät vastaisuudessa nauttimaan Instagramista tummalla ulkoasulla. Valitettavasti tämä kuitenkin vaatii käyttöjärjestelmien uusimpia versioita, jotka ovat Android 10 ja iOS 13.

Tämä onnistuu myös iOS:n tai Androidin asetuksien tumman teeman valinnasta. Instagram-sovellus tunnistaa mikäli käyttöjärjestelmästä on valittu tumma moodi ja tottelee tätä.

Valitettavasti ainakaan tässä vaiheessa Instagram ei tarjoa manuaalista valintaa tummalle teemalle.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.