Instagram kehittää verkkokauppasovellusta

Manu Pitkänen

Instagram kehittää verkkokauppasovellusta
Instagram kehittää parhaillaan itsenäistä sovellusta verkkokauppaostosten tekemiseen, uutisoi The Verge. Kehityshanke ei ole vielä julkinen, mutta asian paljasti sivustolle kaksi hankkeessa mukana olevaa lähdettä.

Alun perin hauskoilla teinifilttereillä suosituksi kuvapalveluksi kehittynyt Instagram on laajentunut kattavaksi mediapalveluksi, joka on keskeinen työkalu niin henkilöbrändäyksessä kuin tuotteiden markkinoinnissakin. Instagramia käyttää yli 25 miljoonaa yritystä sekä noin kaksi miljoonaa mainostajaa, joten palvelun kautta tuodaan ahkerasti tuotteita suuren yleisön tietoisuuteen.

Hyväksi markkinointikanavaksi Instagramin tekee sekin, että neljä viidestä Instagramin käyttäjästä seuraa ainakin yhden yritykset päivityksiä. Instagramista löytyy jo nyt mahdollisuus ostaa itseä kiinnostavia tuotteita, mutta ominaisuus on ilmeisesti sen verran suosittu, että Facebook näkee siinä aineksia kokonaan omalle sovellukselle.Ominaisuuksien erottaminen itsenäisiksi sovelluksiksi on tyypillistä mobiilisovelluksille. Facebook irrotti aikoinaan Messengerin pääsovelluksesta ja Instagramistakin on julkaistu videoihin keskittyvä IGTV. Verkkokauppasovelluksen lisäksi Instagramilta on tulossa itsenäinen Direct-viestipalvelu.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

TCL 40R – hinta laskenut -34%

TCL 40R
119 € Power

Alin hinta viikko sitten: 179 €

Sony Xperia 1 V – hinta laskenut -27%

Motorola Moto G24 – hinta laskenut -20%

Motorola Moto G24
115 € BIGBOX.FI
143 € CDON
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 143 €

Oppo Reno 12 Pro – hinta laskenut -18%

Oppo Reno 12 Pro
443 € CDON
550 € BIGBOX.FI

Alin hinta viikko sitten: 542 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.