Facebook uudisti Messengerin ääni- ja videopuheluita

Matti Robinson

Facebook uudisti Messengerin ääni- ja videopuheluita
Facebook on kertonut tänään uudistuksista, joita se on tehnyt maailman toiseksi suosituimpaan viestisovellukseen. Kyseessä on tietysti WhatsAppin jälkeen Facebookin toiseksi suosituin viestikanava Messenger.

Päivityksen myötä Facebook Messengerillä pystyy helposti lisäämään video- tai äänipuheluun muita henkilöitä. Uudistus on yksinkertainen, mutta yhtiö uskoo, että se tuo helppokäyttöisyydellään paljon lisäarvoa.

Facebook Messenger tarjoaa sovelluksen alalaidassa valinnan, jonka avulla pystyy lisäämään puheluun henkilöitä omalta kaverilistalta. Mikäli kahden henkilön välisen puhelun on halunnut aiemmin muuttaa ryhmäpuheluksi, niin se on vaatinut puhelun lopettamista ja uuden aloittamista. Nyt Messengerissä henkilöiden lisääminen on helpompaa ja erityisesti mukavampaa.

Päivitys on saapunut niin Android- kuin iOS-laitteisiinkin maailmanlaajuisesti, joten suuntaa sovelluskauppaan päivittämään Messenger uuteen versioon, jotta saat toiminnon käyttöön.

Parhaat kännykkätarjoukset

Microsoft Surface Duo – hinta laskenut -49%

Microsoft Surface Duo
813 € CDON
1642 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1586 €

Samsung Galaxy S20 – hinta laskenut -41%

Samsung Galaxy S20
370 € Multitronic
683 € CDON
799 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 630 €

Honor X8 – hinta laskenut -32%

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -30%

Samsung Galaxy S10e
337 € CDON
674 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 481 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.