WhatsApp syö vanhat tekstarit – Näin moni sitä nykyään käyttää

Manu Pitkänen

WhatsApp syö vanhat tekstarit – Näin moni sitä nykyään käyttää
SMS-tekstiviestit arkisena kommunikointivälineenä historiaan siirtänyt WhatsApp on päivittänyt sen käyttöstatistiikkaa. Palvelua käyttää nykyään jo yli miljardi käyttäjää joka päivä – viime vuoden helmikuussa samat miljardi käyttäjää saavutettiin kuukausitasolla.

WhatsAppin yleisyyttä kuvastaa hyvin se, että ITU:n vuonna 2015 julkaiseman arvion mukaan maailmassa Internetiä käyttää 3,2 miljardia ihmistä. Heistä siis lähes joka kolmas käyttää siis WhatsAppia. Tosin tässä pitää huomata, että Internetiä käyttävien ihmisten määrä on lisääntynyt kahdessa vuodessa. Toisaalta kaikilla Internetiä käyttävillä ei välttämättä ole päivittäistä pääsyä mobiiliin Internetiin.

Miljardi päivittäistä käyttäjää lähettelevät toisilleen päivittäin noin 55 miljardia viestiä. Valokuviakin siirtyy 4,5 miljardia kappaletta ja videoita miljardin leikkeen verran. WhatsApp ei paljastanut kuinka suosittuja sen äänipuhelu- ja videopuhelutarjonta on.

Parhaat kännykkätarjoukset

Microsoft Surface Duo – hinta laskenut -49%

Microsoft Surface Duo
813 € CDON
1642 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1586 €

Samsung Galaxy S20 – hinta laskenut -41%

Samsung Galaxy S20
370 € Multitronic
683 € CDON
799 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 630 €

Honor X8 – hinta laskenut -32%

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -30%

Samsung Galaxy S10e
337 € CDON
674 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 481 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.