Samsung leikkii tulella? Note7:n kolmas tuleminen voi todella tapahtua

Matti Robinson

Samsung leikkii tulella? Note7:n kolmas tuleminen voi todella tapahtua
Samsung toi Galaxy Note7 -älypuhelimen ensimmäistä kertaa markkinoille viime vuoden elokuun puolivälin tienoilla. Jo syyskuussa laite otettiin pois myynnistä, mutta palautettiin takaisin jo kuun vaihteessa. Lokakuussa kuitenkin yhtiö päätti hylätä Note7:n myynnin kokonaan – vai päättikö?

Jo marraskuussa huhut kertoivat, että korealaisyhtiö saattaa korjata akkuviat ja palauttaa korjatut mallit vielä kolmannen kerran myyntiin. Tällä kertaa tosin kehittyville markkinoille ja todennäköisesti melkoisesti pienemmällä hintalapulla.Nyt huhuille on saatu lisävastinetta, kun korealaislehti Hankyung kertoo, että Samsungin räjähdysalttiit luurit ovat menneet korjausrumban läpi ja lähtevät myyntiin pienemmällä ja turvallisemmalla akulla. Todennäköisesti laitteita ei kuitenkaan nähdä lännessä, vaan aiempien huhujen mukaan niitä pyritään myymään mm. Kaakkois-Aasiassa.

Raporttien mukaan Samsung on käyttänyt testaukseen joitain kymmeniä tuhansia laitteista ja uudelleenmyyntiin olisi tarjolla vielä n. 2,5 miljoonaa Note7:ää. Samsung ei ole kertonut mitään virallista Note7-laitteiden kohtalosta.

Mitä mieltä olette, kannattaako Samsungin yrittää saada myyntituloja vielä kertaalleen korjatuilla laitteilla vai unohtaa koko laite ja heittää roskiin miljoonat puhelimet?


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

TCL 40R – hinta laskenut -34%

TCL 40R
119 € Power

Alin hinta viikko sitten: 179 €

Sony Xperia 1 V – hinta laskenut -27%

Motorola Moto G24 – hinta laskenut -20%

Motorola Moto G24
115 € BIGBOX.FI
143 € CDON
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 143 €

Oppo Reno 12 Pro – hinta laskenut -18%

Oppo Reno 12 Pro
443 € CDON
550 € BIGBOX.FI

Alin hinta viikko sitten: 542 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.