Tällainen on uusi HTC U Ultra – Galaxystä tuttu muotoilu

Manu Pitkänen

Tällainen on uusi HTC U Ultra – Galaxystä tuttu muotoilu
HTC on käynnistänyt vuoden 2017 esittelemällä kaksi uutta puhelinta: suorituskykyisen ja kookkaan U Ultran sekä vaatimattomampaan makuun soveltuvan U Playn.

U Ultran kohdalla HTC kokeilee galaxymäistä muotoilua, jossa puhelinta ei ole koottu alumiinisen unibody-rungon ympärille, vaan takakuoren valmistusmateriaali on Corning Glass 5 -lasi. Lasin tausta on värjätty useilla värikerroksilla, minkä takia puhelin hohtaa hieman eri värisenä valaistuksesta ja katselukulmasta riippuen. Samaa tekniikkaa käytetään myös Samsungin Galaxy S -puhelimissa. Kaikkein kalleimmasta 128 gigatavun versiosta tuodaan saataville myös erikoismalli, jossa näytön suojalasi on korvattu safiirilla.

Ajoituksesta johtuen HTC U Ultrasta ei löydy Qualcommin uutta Snapdragon 835 -järjestelmäpiiriä, vaan käyttäjät joutuvat tyytymään vielä Snapdragon 821 -malliin. Käyttömuistia on tarjolla neljä gigatavua ja tallennustilaa mallista riippuen 64 tai 128 gigatavua (muistikorttipaikka). 5,7-tuumaisen Super LCD 5 -näytön aisaparina U Ultrassa on LG V20:n tyyliin pieni oikopolkunäyttö, johon saa näkymään useimmin käytetyt kontaktit, sovellukset tai ohjelmien lähettämät ilmoitukset.Ultran kamera rakentuu 12 megapikselin UltraPixel-kennosta (1,55 mikronin pikselit) ja f/1,8-tasoisesta optiikasta. Kameran ominaisuusvalikoimaan kuuluu myös optinen kuvanvakain sekä neljä mikrofonia, joiden avulla videoihin voidaan tallentaa ääntä sekä edestä että takaa. Etukamerassa käytetään jopa 16 megapikselin kennoa.

USB-C on ainoa puhelimesta löytyvä portti, joten HTC on luopunut kokonaan esimerkiksi 3,5 millimetrin audioliitännästä.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor X7a – hinta laskenut -49%

Honor X7a
69 € DNA
142 € BIGBOX.FI
229 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 135 €

Motorola Moto G34 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto G34
99 € Power
99 € DNA
198 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 189 €

Xiaomi Redmi A3 – hinta laskenut -26%

Xiaomi Redmi A3
84 € BIGBOX.FI
85 € Proshop
85 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 112 €

Xiaomi 13 Lite – hinta laskenut -22%

Xiaomi 13 Lite
357 € CDON
499 € Proshop
519 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 459 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.