Kysely: Liki puolet Galaxy-käyttäjistä jättämässä Samsungin

Matti Robinson

Kysely: Liki puolet Galaxy-käyttäjistä jättämässä Samsungin
Räjähtäneet Galaxy Note7 -puhelimet ovat aiheuttaneet Samsungille miljardien eurojen edestä vahinkoa. Alkuun laitteet kutsuttiin takaisin ja uuden version saavuttua markkinoille koko laite kuopattiin. Tuotanto ja myynti lakkautettiin ja uudetkin puhelimet kutsuttiin takaisin. Voi kuitenkin olla, että vahinkoa on tullut paljon mainittua enemmän.

Kyselytutkimukset ovat selvittäneet Samsungin laitteita ostaneiden mielipiteitä kyseisen yhtiön laitteista. Hieman yli tuhannen yhdysvaltalaisasiakkaan kyselystä selvisi, että peräti 40 prosenttia eivät aio ostaa jatkossa Samsungin valmistamaa puhelinta. Samaa mieltä oli ensimmäisen takaisinkutsun jälkeen 34% vastanneista.

30 prosenttia Samsungin potentiaalisista hylkääjistä sanoi harkitsevansa tulevaisuudessa iPhonea ja loput pysyttäytyvät Android-laitteissa.Tämä ei kuulosta hyvältä asialta Samsungin tulevien laitteiden myynnin kannalta ja brändin luotettavuus voi heijastua jopa laitekategorioiden ylitse – lisäksi räjähtävät pesukoneet tuskin helpottavat tilannetta. On tosin huomioitava, että heti tapahtuneen jälkeen tunteet voi olla pinnassa ja todennäköisesti myöhemmin Samsungille annetaan helpommin anteeksi niinkin ikävä katastrofi.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

TCL 40R – hinta laskenut -34%

TCL 40R
119 € Power

Alin hinta viikko sitten: 179 €

Sony Xperia 1 V – hinta laskenut -27%

Motorola Moto G24 – hinta laskenut -20%

Motorola Moto G24
115 € BIGBOX.FI
143 € CDON
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 143 €

Oppo Reno 12 Pro – hinta laskenut -18%

Oppo Reno 12 Pro
443 € CDON
550 € BIGBOX.FI

Alin hinta viikko sitten: 542 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.