BlackBerryn pian saapuva Android-puhelin kuvassa?

Matti Robinson

BlackBerryn pian saapuva Android-puhelin kuvassa?
BlackBerry on jo vuosia sitten vaipunut liki kokonaan unholaan taistelussa älypuhelinalustojen herruudesta. Yhtiön tulevaisuus voi kuitenkin olla Android-leirissä, ja uusi tulokas näyttää tältä.

Laite perustuu väitetysti MWC-messuilla esiteltyyn malliin, jonka erikoisuuksiin kuuluu Samsungin Galaxy S6 Edgen tapaisesti kahdelle sivulle kaareutuva näyttö sekä lähes yksinoikeudella nykyälypuhelinmarkkinoilla QWERTY-näppäimistö.

Kuva koodinimellä Venice tunnetusta laitteesta esittääkin kaarevan näytön, mutta näppäimistöä – mikäli sellainen laitteessa on – ei näy. Näppäimistö on kuitenkin aiemmin esiintynyt Weibossa julkaistussa kuvassa, josta kerroimme huhtikuussa.

Kanadalainen BlackBerry (aiemmin RIM) on luottanut omaan käyttöjärjestelmäänsä, jonka erityisominaisuuksiin on kuulunut suosittu BlackBerry Messenger (BBM). Aiemmin tänä kesänä uutistoimisto Reuters kertoi BlackBerryn siirtyvän Androidiin. Yhtiön BlackBerry 10 -käyttöjärjestelmä julkaistiin viivästyneenä tammikuussa 2013 ja se (ja sen mukana esitellyt puhelinmallit) floppasi odotetusti.Twitterissä kuvan julkaissut Evan Blass (@evleaks) kertoo, että laite olisi saapumassa myyntiin Yhdysvalloissa AT&T:n kautta.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

TCL 40R – hinta laskenut -34%

TCL 40R
119 € Power

Alin hinta viikko sitten: 179 €

Xiaomi 13 – hinta laskenut -30%

Xiaomi 13
680 € BIGBOX.FI
728 € CDON
787 € Teknikproffset

Alin hinta viikko sitten: 963 €

Sony Xperia 1 V – hinta laskenut -27%

Motorola Moto G24 – hinta laskenut -20%

Motorola Moto G24
115 € BIGBOX.FI
143 € CDON
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 143 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.