Facebook päivittymässä iPhonella: Saa Snapchat-tyylisiä editointiominaisuuksia

Manu Pitkänen

Facebook päivittymässä iPhonella: Saa Snapchat-tyylisiä editointiominaisuuksia
Sen jälkeen kun Snapchat hylkäsi Facebookin jättämän kolmen miljardin dollarin ostotarjouksen, on maailman suurin yhteisöpalvelu yrittänyt kaikin keinoin laajentua Snapchatin apajille. Facebook on haastanut Snapchatia esimerkiksi Poke- ja Slingshot-sovelluksilla sekä Instagramin kautta Bolt-sovelluksella, mutta mikään niistä ei ole oikein saanut tuulta alleen.

Epäonnistumisista huolimatta Facebook jatkaa ajojahtiaan ja seuraavaksi lähestymiskulmana käytetään yhteisöpalvelun omaa sovellusta, jonka kuvalataajaan testataan parhaillaan uusia editointiominaisuuksia. Testattavassa iOS-sovelluksessa Facebook-käyttäjä voi lisätä kuviin tarrojen ja suodattimien lisäksi myös lyhyitä tekstipätkiä.

Tarrojen lisääminen valokuviin on ollut mahdollista jo useamman kuukauden ajan, eivätkä suodattimetkaan ole mikään aivan uusi juttu. suodattimia voi kuitenkin vaihdella pyyhkäisytyylisesti, kuten Snapchatissa. Kuviin lisättävien tekstien värejä ja sijoittelua voi vaihdella oman mielen mukaan.

Parhaat kännykkätarjoukset

Microsoft Surface Duo – hinta laskenut -49%

Microsoft Surface Duo
813 € CDON
1642 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1586 €

Samsung Galaxy S20 – hinta laskenut -41%

Samsung Galaxy S20
370 € Multitronic
683 € CDON
799 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 630 €

Honor X8 – hinta laskenut -32%

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -30%

Samsung Galaxy S10e
337 € CDON
674 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 481 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.