Kuvat vuotivat: Tällainen on Googlen uusi Kuvat-sovellus

Manu Pitkänen

Kuvat vuotivat: Tällainen on Googlen uusi Kuvat-sovellus
Googlen suunnitelmat julkaista uusi Google+:sta riippumaton Kuvat-galleriasovellus ("Photos") tällä viikolla I/O-kehittäjätapahtumassa paljastuivat muutama päivä sitten. Android Policen tuoreessa vuotoartikkelissa maalaillaan täydellisempi kuva tulevasta sovelluksesta.

Strategisesti suurin uudistus Kuvat-ohjelmassa on juuri Google+-riippuvuuden purkaminen, joten kuvien varmuuskopiointiin, kokoelmien luontiin tai Autoawesome-parannustyökalun käyttöön ei tarvita enää nettijätin yhteisöpalvelua.

Uusien ominaisuuksien osalta ohjelmaan ei ole tulossa mitään isoja uudistuksia. Kuvien löytämistä / etsimistä on paranneltu ja useiden kuvien valinnasta on tehty hieman vaivattomampaa pyyhkäisyeleen avulla.

Sovelluksen julkaisun jälkeen kuvia voi selata verkossa osoitteessa photos.google.com, joka tällä hetkellä osoittaa Google+:n alta löytyvään plus.google.com/photos-galleriaan.Kuvia ja GIF-animaatioita sovelluksesta löytyy Android Policen artikkelista.


Parhaat kännykkätarjoukset

Microsoft Surface Duo – hinta laskenut -49%

Microsoft Surface Duo
813 € CDON
1642 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1586 €

Samsung Galaxy S20 – hinta laskenut -41%

Samsung Galaxy S20
370 € Multitronic
683 € CDON
799 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 630 €

Honor X8 – hinta laskenut -32%

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -30%

Samsung Galaxy S10e
337 € CDON
674 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 481 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.