Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Operaattori esitteli "liikuteltavan SIM-kortin"

Manu Pitkänen

Operaattori esitteli liikuteltavan SIM-kortin
Japanin suurin operaattori NTT docomo on esitellyt uudenlaista laitetta, jossa käytetyn teknologian toivotaan korvaavan puhelimissa käytetyt SIM-kortit.

Liikuteltava SIM-laite on vasta prototyyppi asteella, minkä takia se vielä turhan suuri arkikäyttöön (eikä se ole yhteensopiva minkään myynnissä olevan puhelimen tai tabletin kanssa). SIM-, Bluetooth- ja NFC-tekniikoita yhdistävä laitetta on kuitenkin tarkoitus pienentää niin, että se voitaisiin integroida vaikkapa puettaviin laitteisiin. Liikuteltavan SIM-laitteen avulla liittymää voi vaihtaa heilauttamalla sitä puhelimen lähistöllä – samaan tapaan hoituu jo nyt ostosten maksaminen lähimaksukorteilla

Liittymätietojen lisäksi liikuteltavaan SIM-laitteeseen voidaan integroida verkkopalveluiden kirjautumistiedot, joten laite voisi toimia ikään kuin nykyaikaisena avainnippuna.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja