Samsungin mobiilikamera sai optisen kuvanvakaimen

1
Matti Robinson

Samsungin mobiilikamera sai optisen kuvanvakaimen
Samsung on esitellyt optisella kuvanvakaimella varustettua kameramoduulia Koreassa. Kamerasta löytyy Galaxy S4:n kameran tavoin 13 megapikselin kenno, mutta parannuksia on tapahtunut kauttaaltaan.

Yhtiö kertoo, että sen kuvanvakain pystyy esimerkiksi tavanomaisia digikameroita parempaan vakautukseen. Vakaa kuva on mahdollista jopa 1,5 asteen muutoksissa. Vakaamman kuvan lisäksi totutusti OIS auttaa myös hämäräkuvaamisessa. Samsungin mukaan kuvaus pimeässä on 8 kertaa parempaa -- miten lienee mitattukaan.

Paremman kuvanlaadun, vakaamman kuvan ja parempien hämäräkuvausominaisuuksien lisäksi kamera kuluttaa vähemmän virtaakin. Tämän kaltaista kameraa odotettiin toki jo tämän vuoden lippulaivamalleihin, sillä useat kilpailijat ovat julkaisseet OIS-kameroita.Samsung esittelee kameraa KES 2013 -messuillla (Korea Electronics Show) ja kameramodulia voidaan odottaa puhelimiin ensi vuonna.

Parhaat kännykkätarjoukset

Samsung Galaxy S20 – hinta laskenut -46%

Samsung Galaxy S20
370 € Multitronic
685 € CDON
799 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 685 €

vivo X80 Pro – hinta laskenut -36%

vivo X80 Pro
1718 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 2674 €

Xiaomi Redmi 9A – hinta laskenut -31%

Xiaomi Redmi 9A
69 € Power
95 € Multitronic
96 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Xiaomi Redmi Note 11S 5G (global) – hinta laskenut -30%

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
SamppaS4 @ (vahvistamaton)

1

Vakaa kuva on mahdollista jopa 1,5 asteen muutoksissa.Vakaamman kuvan lisäksi totutusti OIS auttaa myös hämäräkuvaamisessa.Samsungin mukaan kuvaus pimeässä on 8 kertaa parempaa - miten lienee mitattukaan.Paremman kuvanlaadun,vakaamman kuvan ja parempien hämäräkuvausominaisuuksien lisäksi kamera kuluttaa vähemmän virtaakin.

Tätä olisi odotettu jo Samsung Galaxy S4 mallin kameraan,mutta..."parempi myöhään,kuin ei milloinkaan"!. ;)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.