Suunnon tavoitteelliseen harjoitteluun suunnattu Race -urheilukellon saa nyt pienemmässä koossa

Janne Yli-Korhonen

Suunnon tavoitteelliseen harjoitteluun suunnattu Race -urheilukellon saa nyt pienemmässä koossa
Viime vuoden loppupuolella julkaistu Race -kello on nyt saanut kaverikseen Race S -mallin. Race S on muuten lähes samanlainen kuin Race, mutta kooltaan se on pienempi.

Alkuperäisessä Racessa on 1,43-tuumainen AMOLED-kosketusnäyttö, kun taas Race S-mallissa näyttö 1,32-tuumainen. Kellon leveys on 45 millimetriä.

Race S:n kehä on materiaaliltaan ruostumatonta terästä ja näyttö on päällystetty Gorilla Glass -lasilla. Ruostumattoman teräksen lisäksi Race on saatavilla myös titaaniversiona, ja näytön päällä on kestävämpää safiirilasia.

"Suunto Race S -kello sopii monenlaisiin tarpeisiin ja tyyleihin aina hienovaraisen hillitystä vauhdikkaampiin kisailmeisiin. Kellon pieni koko tekee siitä kevyen ja mukavan käyttää arkena ja pidemmillä kisamatkoilla. Olemme ylpeitä siitä, miten pieneksi olemme kellon saaneet tinkimättä sen huippuluokan suorituskyvystä", kertoo Suunnon muotoilujohtaja Mikko Ahlström.Race ja Race S ovat suunnattu etenkin urheilujoille. Kello seuraa monipuolisesti kuormitusta, edistymistä ja palautumista, jotka tukevat tavoitteellista harjoittelua.
Muun muassa sykevälivaihtelun seuranta toimii autonomisen hermoston tasapainon indikaattorina ja tarjoaa arvokasta tietoa yleisestä terveydestä ja stressitilasta. Kellosta löytyy työkaluja myös arkisen hyvinvoinnin seurantaan, se muun muassa mittaa päivittäiset askeleet, kalorit, sydämen sykkeen ja unenlaadun. Lisäksi se mahdollistaa harjoittelutietojen vertailun suhteessa kuukautiskiertoon.

Suunto Race S urheilukello

Kellon akku kestää yhteensä jopa 30 tuntia harjoittelun seurantaa kaikkein tarkimmalla GPS-asetuksella. Jos matka jatkuu vieläkin pidemmälle, akunkestoa voi pidentää säätämällä GPS-asetuksia. "Retki"-tilaa (Tour) hyödyntämällä kellon akku voi kestää yhteensä jopa viisi päivää.

Tarjolla on yli 95 erilaista urheilutilaa, ilmaiset offline-kartat, tarkat korkeuslukemat ja myrskyhälytykset mahdollistava barometri.

Suunnon tiedotteen mukaan kello on suunniteltu Suomessa, mutta valmistus tapahtuu muualla. Hiljattain julkaistu Ocean -urheilukello myös valmistetaan Suomessa.

Suunto Race S -urheilukello tulee myyntiin Suunnon verkkokauppaan ja jälleenmyyjille 25. kesäkuuta alkaen 349 euron hintaan. Kello on yhteensopiva Suunnon lisävarusteina myytävien rannekkeiden kanssa.

Alkuperäisen Racen suositushinnat ovat ruostumattomasta teräksestä valmistetun mallin osalta 449 euroa ja titaanisen version osalta 549 euroa.Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno10 – hinta laskenut -40%

Oppo Reno10
199 € DNA
460 € CDON
610 € BIGBOX.FI

Alin hinta viikko sitten: 329 €

Realme C30s – hinta laskenut -37%

Realme C30s
65 € BIGBOX.FI

Alin hinta viikko sitten: 103 €

Oppo A79 – hinta laskenut -14%

Oppo A79
184 € BIGBOX.FI

Alin hinta viikko sitten: 214 €

Realme C30 – hinta laskenut -14%

Realme C30
85 € BIGBOX.FI

Alin hinta viikko sitten: 98 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.