Päivän diili: Galaxy Watch5 Pro -älykellon hinta laski 199 euroon

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: Galaxy Watch5 Pro -älykellon hinta laski 199 euroon
Samsungin älykellomallistosta löytyy kattavasti vaihtoehtoja. Yksi näistä on Watch5 Pro, joka on nyt alennuksessa.

Watch5 Pron Bluetooth-versiota myydään nyt 199 eurolla, kun viime aikoina hinta oleskellut noin 250 euron tuntumassa. Alkuperäisesti tämä kello tuli saataville 479 euron suositushinnalla.

Watch5 Pro on vuoden 2022 kärkimalli, ja se arvosteltiin Puhelinvertailussa. Watch5 Pro on kooltaan 45 millimetriä ja kellon sisällä on suuri akku, josta riittää virtaa jopa 80 tunniksi.

Uudemmassa Watch6 -sarjan Classic-mallissa on kiertyvä kehä, jota Watch5 Prossa ei puolestaan ole. Myös suorituskyky on hieman parempi uudessa mallissa. Muuten ominaisuudet ovat kuitenkin hyvin samanlaiset, ja Watch5 Prossa on käytössä uudempi One UI 5 Watch -käyttöliittymä.

Samsung julkisti hiljattain Galaxy Watch FE -kellon, joka myös sisältää samoja ominaisuuksia kuin muut Samsungin kellot. Watch FE on kuitenkin hinnoiteltu melkoisen korkeaksi, joten esimerkiksi nyt tarjouksessa oleva Watch5 Pro on sitä edullisempi.

Päivän diiliTarjous löytyy Verkkokauppa.comilta ja tarjous on voimassa 30.6.2024 asti.Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno10 – hinta laskenut -40%

Oppo Reno10
199 € DNA
460 € CDON
610 € BIGBOX.FI

Alin hinta viikko sitten: 329 €

Realme C30s – hinta laskenut -37%

Realme C30s
65 € BIGBOX.FI

Alin hinta viikko sitten: 103 €

Oppo A79 – hinta laskenut -14%

Oppo A79
184 € BIGBOX.FI

Alin hinta viikko sitten: 214 €

Realme C30 – hinta laskenut -14%

Realme C30
85 € BIGBOX.FI

Alin hinta viikko sitten: 98 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.