Samsung lisää älykelloihinsa tekoälyä paremman terveydenseurannan tuottamiseksi

Janne Yli-Korhonen

Samsung lisää älykelloihinsa tekoälyä paremman terveydenseurannan tuottamiseksi
Samsung ilmoitti tänään tuovansa Galaxy S24 -sarjan puhelimien yhteydessä esitellyn Galaxy AI -tekoälyn seuraavaksi yhtiön älykelloihin.

Tekoäly yhdistetään osaksi tulevaa Wear OS 5 -käyttöjärjestelmään perustuvaa One UI 6 Watch -käyttöliittymää sekä Samsung Health -sovellusta.

Uudet ominaisuudet tulevat ensimmäiseksi tuleviin Galaxy Watch -sarjan älykelloihin, jotka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna. Myös aiemmat kellot eli Galaxy Watch4, Galaxy Watch4 Classic, Galaxy Watch5, Galaxy Watch5 Pro, Galaxy Watch6 ja Galaxy Watch6 Classic tulevat päivityksen saamaan.

Samsungin mukaan Galaxy AI -tekoäly One UI 6 Watchissa ja Samsung Healthissa tulevat tarjoamaan entistäkin henkilökohtaisemman ja räätälöidymmän käyttökokemuksen. Päivityksen tavoitteena on parantaa terveydenseurantaa sekä motivaatiota päivittäisen hyvinvoinnin edistämiseen.

Luvassa on muun muassa Energy Score, parannettu Sleep Insights -toiminto sekä uudet fitness- ja treeniominaisuudet.Energy Scoren avulla saa paremman käsityksen päivittäisestä tilasta. Se ottaa huomioon uniajan, unen tasaisuuden, nukahtamisen ja heräämisen rytmin, edellisen päivän aktiivisuuden ja sykkeen.

Unta itsessään myös analysoidaan tekoälyn avulla entistä tarkemmin. Seurantaan sisältyy muun muassa liikehdintä sekä syke ja hengitystiheys unen aikana.

Treeniominaisuuksien osalta tekoäly auttaa optimoimaan treenin tehokkuuden tarjoamalla räätälöityjä, juoksuun ja pyöräilyyn tarkoitettuja harjoitusalueita.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

TCL 40R – hinta laskenut -34%

TCL 40R
119 € Power

Alin hinta viikko sitten: 179 €

Sony Xperia 1 V – hinta laskenut -27%

Motorola Moto G24 – hinta laskenut -20%

Motorola Moto G24
115 € BIGBOX.FI
143 € CDON
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 143 €

Oppo Reno 12 Pro – hinta laskenut -18%

Oppo Reno 12 Pro
443 € CDON
550 € BIGBOX.FI

Alin hinta viikko sitten: 542 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.