Suomalainen HMD esitteli uutta brändiään

Janne Yli-Korhonen

Suomalainen HMD esitteli uutta brändiään
Suomalainen HMD eli Human Mobile Devices esitteli Barcelonan MWC-messuilla uutta brändiään ja tulevaisuutta. Jo aiemmin HMD julkaisi omat verkkosivunsa laitteilleen.

HMD on tunnettu aiemmin Nokia-puhelimista, joita se on tehnyt vuodesta 2016 lähtien. Nokia-puhelinten myyntiä jatketaan tulevaisuudessakin, mutta niiden lisäksi HMD alkaa luomaan uusia HMD Original -laitteita.

"Seitsemänvuotisen matkamme aikana olemme saavuttaneet yhdessä paljon. Suunnitelmana on tehdä vielä enemmän nyt, kun esittelemme maailmalle uuden HMD:n. Haluamme olla positiivisen ja kannattavan muutoksen suunnannäyttäjä monibrändistrategiallamme: kehitämme uusia HMD-alkuperäislaitteita, luomme Nokia-puhelimia ja teemme yhteistyötä tunnettujen kumppaneiden kanssa", sanoo Jean-Francois Baril, HMD:n perustaja ja toimitusjohtaja.



Vielä HMD ei uusia puhelimia julkaissut, mutta tällaisia on luvassa heinäkuun aikana. Yksi tulevista uutuuksista on The Barbie Flip Phone. HMD kertoo sen olevan tyylikäs retrosimpukkapuhelin.




HMD:lta löytyy pari helposti itsekorjattavaa puhelinta, ja jatkossakin tällaisia laitteita on luvassa. HMD:n mukaan tänä kesänä HMD-laitteiden korjattavuus nousee seuraavalle tasolle, sillä näytön korjaamiseen tarvittavien vaiheiden määrä vähenee huomattavasti.

"Vuosi sitten esittelimme HMD:n ensimmäisen itsekorjattavan puhelimen ja saimme loistavan vastaanoton. Nyt haluamme asettaa itsellemme uusia tavoitteita ja viedä korjattavuuden käsitystä yhä eteenpäin. Yhä useammat ihmiset etsivät helposti korjattavia laitteita, jotta he voisivat pitää puhelimensa käytössä pidempään – säästää vaivaa ja rahaa korjauksissa. Olemme innoissamme siitä, että voimme tehdä tästä prosessista mahdollisimman helpon tästä kesästä alkaen," sanoo James Robinson, HMD:n varatoimitusjohtaja, Eurooppa, Amerikka ja Enterprise.



Lisäksi HMD julkaisi ensimmäisen version kehittäjille ja yritykselle suunnatusta innovaatioalustasta. Se sisältää suunnittelutiedostoja ja ohjelmistointegraatiota koskevia tietoja, jotka ovat nyt saatavilla HMD:n verkkosivuilla. Näiden tietojen avulla kehittäjät voivat tuoda lisäominaisuuksia esimerkiksi kuoriin.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Xiaomi 12T – hinta laskenut -37%

Xiaomi 12T
406 € Proshop
406 € CDON
438 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 648 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Samsung Galaxy A23 5G – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy A23 5G
129 € DNA
149 € Power
169 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 179 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.