Päivän diili: Samsung Galaxy Watch5 44mm LTE -älykello maksaa nyt vain 149 euroa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: Samsung Galaxy Watch5 44mm LTE -älykello maksaa nyt vain 149 euroa
Samsungin Galaxy Watch5 -sarjan tavallisen mallin suurempaa LTE-yhteydellä varustettua älykelloa myydään nyt alennetulla hinnalla.

Samsung Galaxy Watch5 44mm LTE -mallia myydään nyt 149 eurolla, kun viime aikoina hinta on vaihdellut 179 ja 229 euron välillä.

Tässä kellossa on 1,4-tuumainen pyöreä AMOLED-näyttö, joka tukee aina päällä -tilaa. Näytön päällä on kestävä Sapphire Crystal -lasi. Watch5 -kellossa on Armor Aluminum -runko.

Kellossa on BioActive-sensori, joka kykenee seuraamaan kolmea eri toimintoa (sykemittaus + EKG + kehonkoostumuksen mittaus biosähköisen impedanssianalyysin avulla).

Käyttöjärjestelmä perustuu uusimpaan Wear OS 4 -versioon ja sen päällä toimii Samsungin One UI Watch -käyttöliittymä. Wear OS:n myötä kellossa voidaan käyttää esimerkiksi Google Wallet -lähimaksua ja Google Maps -karttoja.

Kellossa voidaan käyttää omaa eSIM-korttia.

Samsungilta löytyy jo uudempi Watch6 -sarja, mutta ne tarjoavat loppujen lopuksi melko vähän uudistuksia Watch5 -sarjaan verratessa. Watch6 44mm LTE -malli maksaa tällä hetkellä yli 300 euroa.

Päivän diiliTarjous löytyy Gigantilta.Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A17 – hinta laskenut -40%

Oppo A17
59 € DNA
99 € Elisa
135 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Realme 11 Pro – hinta laskenut -36%

Realme 11 Pro
284 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 445 €

Samsung Galaxy Z Flip5 – hinta laskenut -22%

Samsung Galaxy Z Flip5
699 € Gigantti
699 € Power
699 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 899 €

Motorola Moto G23 – hinta laskenut -16%

Motorola Moto G23
125 € Bigbox
153 € CDON
165 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 149 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.