Black Friday: Google Pixel 7a satasen alessa

Janne Yli-Korhonen

Black Friday: Google Pixel 7a satasen alessa
Black Fridayta vietetään virallisesti perjantaina 24. marraskuuta, mutta tuttuun tapaan erilaiset kampanjat ovat jo hyvässä vauhdissa. Suosituimpia tuotteita kampanjoiden aikana ovat älypuhelimet, joista aina myös löytyy hyviä tarjouksia.

Tarjouksesta löytyy muun muassa Googlen keväällä julkaisema Pixel 7a -puhelin, joka on nyt satasen alessa. Suomessa laitetta myydään tavallisesti 549 eurolla, mutta nyt Black Friday -kampanjoiden alkuun laitetta myydään 449 eurolla.

Tällä hinnalla laitetta myydään Gigantilla maanantaista alkaen. Gigantti vasta hiljattain lisäsi Pixel 7a -laitteen valikoimiinsa.

Googlen laitteessa on 6,1-tuumainen OLED-näyttö Full HD-tarkkuudella ja 90 hertsin virkistystaajuudella. Takana on 64 megapikselin pääkamera ja 13 megapikselin ultralaajakulma. Suorituskyvystä vastaa Tensor G2 -piiri.

Black Friday -tarjousTarjous löytyy Gigantilta. 449 € alkaen ma klo 10:00, 1500 kpl erä.Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

TCL 40R – hinta laskenut -34%

TCL 40R
119 € Power

Alin hinta viikko sitten: 179 €

Xiaomi 13 – hinta laskenut -30%

Xiaomi 13
680 € BIGBOX.FI
728 € CDON
787 € Teknikproffset

Alin hinta viikko sitten: 963 €

Sony Xperia 1 V – hinta laskenut -27%

Motorola Moto G24 – hinta laskenut -20%

Motorola Moto G24
115 € BIGBOX.FI
143 € CDON
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 143 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.