Gigantti toi käytetyt ja kunnostetut puhelimet myyntiin

Janne Yli-Korhonen

Gigantti toi käytetyt ja kunnostetut puhelimet myyntiin
Tähän mennessä Gigantin käytettyjen laitteiden valikoima ja myynti on painottunut Outlet-myyntiin palautettujen laitteiden muodossa, mutta jatkossa käytetyt ja kunnostetut puhelimet ovat paremmin esille Gigantin valikoimissa.

Gigantti aloittaa tänään 6. lokakuuta kunnostettujen puhelimien myynnin myymälöissään ja nettikaupassaan. Ensimmäisenä myydään iPhone-puhelimia, joita on mahdollista saada 14 eri mallissa. Gigantin käytetyt laitteet kulkevat NewStart-tuotenimellä.

Gigantin mukaan laitteet kerätään Euroopasta. Käytetyt laitteet tarkistetaan perusteellisesti, tyhjennetään kaikista tiedoista, päivitetään, puhdistetaan ja korjataan tarvittaessa pikkuvioista. Uuden alun saaneille puhelimille tarjotaan kahden vuoden takuu, sama kuin uusilla. Laitteiden laatutarkistuksesta ja kunnostuksesta vastaa pohjoismainen kiertotaloustoimija Foxway.

Vaihtoehdot ja hinnat näet täältä.

Gigantti kertoo, että myöhemmin luvassa on Android-puhelimia sekä PC-tietokoneita ja tabletteja.Kodinelektroniikkaketjun tavoitteena on, että vuoteen 2028 mennessä 10 prosenttia sen myynnistä kertyisi käytetyistä tuotteista, sekä vaihto- ja korjauspalveluista.

"Haluamme tuoda elektroniikan entistä useamman ihmisten ulottuville. Monen kotitalouden kukkaronnyörit ovat kiristyneet, ja ihmiset etsivät edullisempien hankintojen ohella yhä kestävämpiä vaihtoehtoja. Emme ole avauksessamme ensimmäisiä, mutta meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat olla varmoja laadusta ja turvallisuudesta, jota kauttamme hankkivat. Kierrätetty puhelin täydellä takuulla pidentää laitteen elinkaarta, ja lähes uudenveroiseksi kunnostettu laite antaa paljon vastinetta rahalle", Gigantin toimitusjohtaja Niko Sandström kertoo.Käytettyjä puhelimia on nykyään melko helppo hankkia. Esimerkiksi DNA avasi oman käytettyjen puhelinten verkkokaupan tämän vuoden alussa ja Swappie on ollut markkinoilla jo pidempään.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor X7a – hinta laskenut -49%

Honor X7a
69 € DNA
142 € BIGBOX.FI
229 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 135 €

Motorola Moto G34 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto G34
99 € Power
99 € DNA
198 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 189 €

Xiaomi Redmi A3 – hinta laskenut -26%

Xiaomi Redmi A3
84 € BIGBOX.FI
85 € Proshop
85 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 112 €

Xiaomi 13 Lite – hinta laskenut -22%

Xiaomi 13 Lite
357 € CDON
499 € Proshop
519 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 459 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.