Nopean latauksen OnePlus 10T nyt saatavilla Suomessa

Janne Yli-Korhonen

Nopean latauksen OnePlus 10T nyt saatavilla Suomessa
OnePlus 10T julkaistiin elokuun alussa ja sen myynti alkaa 25. elokuuta. Kyseessä on lippulaivapuhelin, mutta hinta jää kohtuulliseen lukemaan.

Laitteen yksi kohokohdista on hurjan nopea lataus. Puhelimessa on 150W SUPERVOOC Endurance Edition -lataus, jolla puhelimen saa tyhjästä täyteen vain 19 minuutissa. Latausta testasimme jo AfterDawnin TikTok-kanavalla.

Vaikka latausnopeus on hurja, OnePlus kertoo 4800 mAh akun säilyttävän 80% sen kapasiteetista jopa 1600 lataussyklin jälkeen, joka vastaa neljän vuoden päivittäistä lataamista.

OnePlus 10T -puhelimessa on myös panostettu suorituskykyyn, sillä tehoista vastaa Snapdragon 8+ Gen 1 -mobiilialusta. Kameroissa on kuitenkin jonkin verran säästetty.

OnePlussalta löytyy myös OnePlus 10 Pro -laite. Näiden kahden erot olemme käyneet läpi tässä jutussa.OnePlus 10T hinta

Puhelimesta on saatavilla kaksi vaihtoehtoa.Kalliimmassa vaihtoehdossa on siis hurjat 16 gigatavua RAM-muistia, joka auttaa pitämään jopa yli 30 sovellusta auki taustalla. Myös sisäistä tallennustilaa on enemmän.

Kalliimpi vaihtoehto on saatavilla vain mustassa Moonstone Black -värissä. Edullisemman version kohdalla on valittavissa musta tai vihreä Jade Green -väri.

Kännykkä on saatavilla useilta jälleenmyyjiltä, joita ovat muun muassa DNA, Elisa, Telia, Verkkokauppa.com ja Veikon Kone.

Lisäksi laitetta saa OnePlussan nettisivujen kautta.

Ennen ostamista kannattaa lukea Puhelinvertailun OnePlus 10T arvostelu.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Parhaat kännykkätarjoukset

Apple iPhone Xs Max – hinta laskenut -28%

Realme C35 – hinta laskenut -25%

Realme C31 – hinta laskenut -24%

Realme C31
99 € Verkkokauppa.com
131 € CDON
151 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 131 €

Realme C21-Y – hinta laskenut -24%

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.