Nämä puhelimet pyörittävät uutta Apex Legends Mobile -peliä

Matti Robinson

Nämä puhelimet pyörittävät uutta Apex Legends Mobile -peliä
Electronic Arts on juuri julkaissut uuden Apex Legends Mobile -mobiilipelinsä, jonka on tarkoitus haastaa battle royale -tyyliset pelit.

Erityisesti huippusuositun mobiilipelin PUGB Mobilen haastaja on saatavilla sekä Androidille että iOS:llä, mutta aivan kaikki puhelimet eivät peliä pysty pyörittämään.

Mikäli käytössä on iPhone niin sen tulee olla iPhone 6s tai uudempi ja käyttöjärjestelmän puolestaan iOS 11 tai uudempi. Suorittimen osalta tämä tarkoittaa Apple A9:ää tai uudempaa, RAM-muistia tulee olla vähintään 2 gigatavua ja tallennuskapasitettia vapaana 4 gigatavua.

Androidilla tekniset yksityiskohdat ovat hieman monimutkaisemmat johtuen useammasta valmistajasta, suoritintoimittajasta ja niin edelleen. Android-laitteen tulee kuitenkin pyörittää Androidn 6 -käyttöjärjestelmää tai uudempaa.

Android-laitteen suorittimen tulee olla vähintään Snapdragon 435, Hisilicon Kirin 650, Mediatek Helio P20, or Exynos 7420. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että saman sarjan suuremmilla mallinumeroilla varustetut piirit toimivat myös.RAM-muistia Android-laitteessa tulee olla kolme gigatavua, mutta jotkin laitteet voivat toimia myös kahdella. Tallaisia laitteita on seuraavilta valmistajilta: Huawei, Motorola, Samsung, Lenovo, Xiaomi, Oppo, or Vivo.

Tallenustilaa pitää olla iOS-version tavoin neljä gigatavua. Puhelimet on Android-puolella myös jaoteltu näyttökoon mukaan kategorioihin N (normal), L (large) ja XL (extra large), joskaan tuumakokoja ei mainita.

Lisätietoja pelistä, myös mm. trailerin muodossa, löydät aiemmasta artikkelistamme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 5 III – hinta laskenut -44%

Sony Xperia 5 III
449 € Teleoutlet
798 € Gigantti
820 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 797 €

Xiaomi Mi 11 Lite 5G – hinta laskenut -43%

Xiaomi Mi 11 Lite 5G
199 € Power
349 € DNA
409 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 348 €

Sony Xperia 1 III – hinta laskenut -38%

Sony Xperia 1 III
649 € Teleoutlet
899 € Hobby Hall
1047 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 1047 €

Sony Xperia 10 III – hinta laskenut -37%

Sony Xperia 10 III
249 € Teleoutlet
398 € Gigantti
449 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.