Opera julkaisi maksullisen VPN Pro -palvelun Androidille

Janne Yli-Korhonen

Opera julkaisi maksullisen VPN Pro -palvelun Androidille
Opera-selaimeen on tuotu ilmaisen VPN-yhteyden lisäksi maksullinen VPN Pro-palvelu, joka suojaa koko Android-laitteen yhteyden.

Operan ilmainen VPN suojaa vain Androidin tai Windowsin selaimen liikenteen ja tarjoaa vain neljä eri palvelinta sijainnille.

VPN Pro puolestaan suojaa koko Androidin nettiliikenteen ja samaa tilausta voi käyttää enintään kuudella Android-laitteella. Lisäksi maksullinen versio tarjoaa yli 3000 palvelinta 33 maassa. Yhteyden luvataan toimivan nopeasti ja dataa voi yhteyden avulla käyttää niin paljon kuin haluaa.

Koko laitteen suojaus ei vaadi ylimääräisen sovelluksen lataamista, vaan se tapahtuu Opera-selaimen kautta. VPN Pro on tällä hetkellä betavaiheessa, joten sitä pääsee käyttämään vain Opera-beetaselaimen kautta.

Hinta on ainakin toistaiseksi edullinen, sillä kolmen kuukauden tilaus maksaa 5,49 euroa (1,83 euroa kuukaudessa) tai 2,69 euroa kuukaudessa. Palvelua voi myös kokeilla seitsemän päivän ajan maksutta.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 5 Lite – hinta laskenut -45%

Oppo Reno 5 Lite
335 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 613 €

Realme X50 5G – hinta laskenut -35%

Realme X50 5G
334 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 516 €

Samsung Galaxy S10 Lite – hinta laskenut -35%

Samsung Galaxy S10 Lite
585 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 900 €

Oppo Reno 8 Lite 5G – hinta laskenut -34%

Oppo Reno 8 Lite 5G
329 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 496 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.