Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android 12 -päivitykset: Näille puhelimille sen saa (tilanne 29.11.2021)

Petteri Pyyny

Android 12 -päivitykset: Näille puhelimille sen saa (tilanne 29.11.2021)
Googlen viimeisin suuri käyttöjärjestelmäpäivitys on lokakuussa 2021 julkaistu Android 12. Isolle osalle viime vuosina julkaistuista Android-kännyköistä uutuus onkin tulossa päivityksenä. Listaamme tällä sivulla puhelimet, joihin tuleva käyttöjärjestelmäpäivitys on tietojemme mukaan tulossa.

Olemme lisäksi käyneet läpi tarkkaan uudistuksia, joita Android 12 tuo tullessaan, joten kannattaa perehtyä myös tuohon puoleen.

Alla olevat listat pohjautuvat sekä valmistajien omiin lupauksiin että moniin lähteisiin, mm. AndroidUpdateTracker -sivuston listaukseen sekä mm. Googlen listaan beta-ohjelmaan hyväksytyistä laitteista.

Luonnollisesti lista tulee elämään ajan kanssa ja tulemme pitämään sen ajan tasalla: päivitämme mm. listalle ne puhelimet, joille Android 12 on julkaistu, kun se aikanaan ensimmäisille laitteille saapuu. Lisäksi olemme listanneet, jos on jo tiedossa Android 12 olevan tietyn puhelinmallin viimeinen iso päivitys.

Asus

Beta-versio saatavilla:Näille malleille päivitys on luvattu julkaista:Google

Päivitys on jo julkaistu:Näille malleille päivitys on luvattu julkaista:Honor

Näille malleille päivitys on luvattu julkaista:

Motorola

Näille malleille päivitys on luvattu julkaista:Nokia

Beta-versio saatavilla:Näille malleille päivitys on luvattu julkaista:OnePlus

Beta-versio saatavilla:Näille malleille päivitys on luvattu julkaista:

Samsung

Samsung

Päivitys on jo julkaistu:
Luvattu vuodelle 2021:
Luvattu tammikuussa 2022:
Luvattu helmikuussa 2022:

Luvattu maaliskuussa 2022:
  • Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G
Luvattu huhtikuussa 2022:

Luvattu toukokuussa 2022:
Luvattu kesäkuussa 2022:


Luvattu heinäkuussa 2022:
Samsungin muut mallit:

Alla olevat puhelinmallit ovat eri lähteiden mukaan myös saamassa Android 12 -päivityksen. Näiden mallien osalta Samsung ei ole kuitenkaan julkaissut tarkkaa aikataulua, milloin kukin malli olisi päivityksen saamassa. On myös mahdollista, että kyseiset mallit eivät Android 12 -päivitystä saa lainkaan.
Sony

Näille malleille päivitys on luvattu julkaista:

Xiaomi

Beta-versio saatavilla:Näille malleille päivitys on luvattu julkaista:Muista kurkata myös Android 11 -päivitysseurantamme, jossa seuraamme syyskuussa 2020 julkaistun Android 11 vyörymistä kännyköihin.

Päivitetty 5.10.2021: Android 12 on nyt virallisesti julkaistu ja se on saatavilla jo Googlen Pixel -laitteille. Päivitimme samalla listauksen siten, että erikseen mainitaan mallit, joille on jo beta-versio saatavilla.

Päivitetty 29.11.2021: Saimme Samsungilta laajan listauksen tarkennetuista ajankohdista puhelinten Android 12 -päivitysten osalta. Tarkennettu listaa siis Samsungin osalta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.