Päivän diili: Samsungin taittuvanäyttöisen Galaxy Z Flip3:n saa nyt alle 900 euron

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: Samsungin taittuvanäyttöisen Galaxy Z Flip3:n saa nyt alle 900 euron
Black Fridayn alla löytyy useita mainioita tarjouksia puhelimista. Itse varsinainen Musta Perjantai lähestyy ja sen aikana nähdään uusia aleja. Yksi näistä löytyy Elisalta, joka tarjoaa Samsungin taittuvaa Galaxy Z Flip3 -puhelinta nyt alle 900 euron.

Tarjous ei kuitenkaan näy suoraan Elisan sivuilla muiden tarjousten joukossa, vaan se on "piilotettu" erilliselle sivulle. Tarjous on suunnattu Elisa esportsin seuraajille, mutta kaikki pääsevät hyödyntämään sen tämän sivun kautta.

Päivitys 18.04: Tarjous näkyy Elisalla nyt muiden tarjousten joukossa. Lisäksi laitteen hinta on laskenut myös muilla. Gigantilta ja Powerilta Z Flip 3:sta saa vieläkin edullisemmin 849 euron hinnalla.

Kyseinen tarjous koskee 128 gigatavun mallia Galaxy Z Flip 3 -puhelimesta. Sen hinta on Elisalla 899 euroa, kun muilla jälleenmyyjillä kyseinen laite maksaa tällä hetkellä 999 euroa.Flip3 julkaistiin yhdessä Fold3:n kanssa elokuun aikana.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.