Huawein Watch 3 -älykellot saapuivat myyntiin Suomessa 399 ja 449 euron hinnoilla

Janne Yli-Korhonen

Huawein Watch 3 -älykellot saapuivat myyntiin Suomessa 399 ja 449 euron hinnoilla
Huawein kesäkuussa julkistetut Watch 3 -sarjan älykellot saapuivat myyntiin Suomessa 2. elokuuta alkaen.

Watch 3:n suositushinta on 399 euroa ja kello on saatavissa kahtena kokoonpanona: harmaa metallirunko ruskealla nahkarannekkeella tai tumma metallirunko mustalla fluoroelastomeerirannekkeella.

Watch 3 Pro:n suositushinta on 449 euroa ja kello on saatavissa harmaalla metallirungolla sekä ruskealla nahkarannekkeella varustettuna.

Huawei tarjoaa 2. - 15. elokuuta valikoiduilla jälleenmyyjillä kaupan päälle langattomat FreeBuds 4i -nappikuulokkeet. Tarkemmat tiedot näet täältä.



Huawein uudet kellot erottuvat muista etenkin käyttöjärjestelmän suhteen, sillä uudet laitteet ovat markkinoiden ensimmäiset HarmonyOS -käyttöjärjestelmää hyödyntävät älykellot.

"On hienoa esitellä ensimmäinen HarmonyOS-älykello Suomen markkinoille. Jopa kolmen viikon akunkesto, Suomessa kehitetty TruSport-algoritmi liikunnan seuraamiseen sekä tyylikäs muotoilu muodostavat kiinnostavan paketin kaikille, jotka haluavat seurata monipuolisesti omaa hyvinvointiaan", sanoo Joonas Nurmela, Huawein johtava PR- ja viestintäpäällikkö.



Huawei Watch 3 älykellot esillä eri vaihtoehtoina

Laitteissa on muun muassa kaartuva 3D-lasinäyttö, 316L-tyypin ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko sekä täysin uudenlainen pyöritettävä 3D-sivupainike, joka tunnistaa eri painallusvoimakkuudet ja vastaa käyttöön värinällä.

Kelloissa on panostettu liikuntaan ja terveyden hallintaan. Tässä hyödynnetään Suomessa kehitettyä TruSport-algoritmia, jonka kerrotaan toimivan urheilutoimintojen aivoina.

Kelloissa on jopa 100 erilaista urheilutilaa, sykemittaus, unen seuranta, Sp02-mittaus, verensokerinhallinta, kaatumisen tunnistus sekä hätätilanteiden SOS-toiminnot.

Kellot tukevat itsenäisiä verkkoyhteyksiä eSIM-palvelun avulla. Watch 3 Pro takaa viisi päivää käyttöä älykkäässä tilassa ja jopa 21 päivää pitkän akkukeston tilassa. Watch 3 taas toimii yhdellä latauksella kolme päivää älykkäässä tilassa ja 14 päivää pitkän akkukeston tilassa.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -43%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 85 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.