Swappien pakettiauto kiertää elokuussa ympäri Suomen ja ostaa käytettyjä puhelimia

Janne Yli-Korhonen

Swappien pakettiauto kiertää elokuussa ympäri Suomen ja ostaa käytettyjä puhelimia
Käytettyjä iPhoneja kunnostava ja niitä myyvä Swappie kiertää elokuussa ympäri Suomen pakettiautolla ja ostaa kuluttajilta käytettyjä iPhone-älypuhelimia.

Puhelimet rahaksi -kiertueen pakettiauto kulkee Helsingistä aina Ouluun saakka. Pakettiauton mukana kulkee myös valmiiksi tehdashuollettuja iPhone-puhelimia, joihin pääsee tutustumaan paikan päällä.

Kiertue alkaa keskiviikko 4. elokuuta Nurmijärveltä ja päättyy sunnuntaina 29. elokuuta Ouluun.

"Kierrämme Suomea elokuussa 4.8. alkaen pakettiautolla, joka pysähtyy 28 paikkakunnalla. Käymme joissakin kaupungeissa useammankin kerran, joten jos joku päivä menee ohi, tulemme kyllä toistekin", kertoo Swappiella kuluttajilta ostettavista puhelimista vastaava Mikko Hagelberg.



Swappie ostaa kuluttajilta käytettyjä puhelimia ja huoltaa niitä uudelleen myytäviksi Helsingin ja Tallinnan tehtaillaan. Näin yhden puhelimen käyttöikä pitenee huomattavasti.

Swappie kertoo, että se maksaa esimerkiksi vanhasta iPhone 7-puhelimesta jopa 100 euroa tai iPhone 11 -mallista jopa 470 euroa.




Pakettiauton mukana kulkee myös jonkin verran valmiiksi tehdashuollettuja kännyköitä, joten uudenveroisen iPhonen saa parhaimmillaan mukaansa saman tien tai viimeistään parin päivän sisällä suoraan kotiin toimitettuna.

"Kannattaa tulla paikan päälle tutustumaan Swappien toimintaan ja valikoimaan. Kaikkia laitteita pääsee itse testaamaan ja teknikoilta voi kysellä tarkemmin, jos jokin askarruttaa. Asiointi on turvallista: Noudatamme voimassa olevia suosituksia ja kiinnitämme erityistä huomiota hyvään hygieniaan. Käteistä emme ota vastaan, mutta kortilla maksaminen ja osamaksukin onnistuu."



Kiertueen tarkan aikataulun näet täältä.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -43%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 85 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.