Koronavilkusta uusi versio: sisältää toimintaohjeet rokotetuille altistusilmoituksen saaneille

Janne Yli-Korhonen

Koronavilkusta uusi versio: sisältää toimintaohjeet rokotetuille altistusilmoituksen saaneille
Koronavilkku-sovellus päivittyi torstaina 17. kesäkuuta uuteen versioon. Tämä versio sisältää uudet kansallisen koronavirusohjeistuksen mukaiset toimintaohjeet altistumisilmoituksen saaneille rokotetuille tai koronavirustaudin sairastaneille henkilöille. Lisäksi sovellukseen on lisätty saavutettavuusseloste.

Jatkossa sovellus antaa yleisten ohjeiden lisäksi kohdennettuja ohjeita henkilöille, jotka ovat jo saaneet yhden tai kaksi annosta rokotetta tai jotka ovat sairastaneet koronavirustaudin aikaisemmin.

Ohjeistuksessa on otettu huomioon Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen muuttuneet karanteenikäytännöt oireettomilla rokotetuilla ja taudin sairastaneilla.

Esimerkiksi kahden rokoteannoksen saaneiden oireettomien henkilöiden, joiden viimeisestä rokoteannoksesta on kulunut vähintään viikko, ei tarvitse jäädä karanteeniin altistumisilmoituksen saamisen jälkeen.

Sovellus päivittyy useimmilla puhelimilla automaattisesti. Kannattaa kuitenkin varmistaa Android-puhelimella Google Play -sovelluskaupassa ja Applen laitteella App Storesta, että sovellus on ajan tasalla.Koronavilkku on saatavilla myös Huawein AppGalleryn kautta, mutta uusin päivitys saapuu sinne myöhemmin.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto G60 – hinta laskenut -36%

Motorola Moto G60
306 € CDON
322 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 479 €

Oppo Reno 5 Lite – hinta laskenut -34%

Oppo Reno 5 Lite
335 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 508 €

Honor X8 – hinta laskenut -31%

Honor X8
169 € Power
234 € Proshop
249 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 246 €

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -26%

Honor Magic4 Lite
199 € Power
269 € DNA
299 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 269 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.