Fitbitin lapsille suunnattu Ace 3 -aktiivisuusranneke tarjoaa nyt pidempää akunkestoa ja uusia interaktiivisia kellotauluja

Janne Yli-Korhonen

Fitbitin lapsille suunnattu Ace 3 -aktiivisuusranneke tarjoaa nyt pidempää akunkestoa ja uusia interaktiivisia kellotauluja
Fitbit esitteli uuden version lapsille suunnatusta Ace-aktiivisuusrannekkeesta. Ace 3 tarjoaa nyt entistä pidempää akunkestoa, uusia interaktiivisia kellotauluja ja lapsiystävällisen muotoilun.

Yli 6-vuotiaille suunnattu Ace 3 -aktiivisuusrannekkeen tavoitteena on saada lasta innostumaan liikunnasta olosuhteista riippumatta. Liikkumismuistutukset motivoivat ottamaan vähintään 250 askelta tunnissa päivittäisen 60 aktiivisuusminuutin saavuttamiseksi. Ranneke osaa myös seurata unta ja muistuttaa nukkumaanmenoajoista.

Fitbit Ace 3 aktiivisuusrannekkeen näyttö

Omaa liikkumistaan voi seurata tarkastelemalla tietoja kirkkaalta, helppokäyttöiseltä kosketusnäytöltä. Kellotaulua voi mukauttaa erilaisilla animoiduilla kellotauluhahmoilla. Animoidut kellotaulut esittävät pupua, kissaa, marsilaista ja avaruusalusta. Kello on myös vedenpitävä ja sen akun luvataan kestävän jopa 8 päivän ajan.



Vanhemmat voivat perustaa perhetilin, jonka kautta he voivat hallita ja suojata laitetta käyttävän yksityisyyttä. Fitbit Family -tilin avulla vanhemmat voivat helposti nähdä lapsensa aktiviteetit sovelluksen sisäisestä Parent View -näkymästä, hallita sovelluksessa näkyvää sisältöä ja hyväksyä ystäväpyynnöt.

Fitbit Ace 3 on ennakkotilattavissa tänään Fitbit.com verkkokaupassa hintaan 79,95 euroa ja suurimmilta jälleenmyyjiltä, maailmanlaajuisesti jälleenmyyjillä 15. maaliskuuta alkaen. Suomessa jälleenmyyjiä ovat Gigantti, Power ja XXL.




Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.