Google esitteli uusia widgettejä iPhonelle

Matti Robinson

Google esitteli uusia widgettejä iPhonelle
Google on tänään julkistanut widgetit muutamalle uudelle iOS-sovellukselle. Hakujätti oli ensimmäisten joukossa tukemassa iPhone 12 -julkistuksen yhteydessä paljastettuja widgettejä. Nyt tuki on laajentunut merkittävästi.

Tänään julkaistiin päivitykset Googlen Gmail-, Drive- ja Fit-sovelluksien iOS-versioille, ja ne tuovat mukanaan uuden käyttöjärjestelmän tukemat widgetit. Yhtiö vahvisti myös, että pian tulossa ovat widgetit myös Chromelle ja Kalenterille.

Gmailin widgetin avulla pystyy helposti katsastamaan kuinka monta uutta sähköpostia on saanut ilman, että avaa itse sovellusta. Lisäksi kotinäytölle sijoitettava widget tarjoaa pikaisen pääsyn kirjoittamaan sähköpostia sekä hakukenttään.



Drive-sovelluksen widgetti puolestaan näyttää hakukentän sekä linkit pariin uusimpaan tiedostoon. Google Fitin widget soveltuu puolestaan aktiviteettien seurantaan sydänpisteiden (Heart Points) ja askelten avulla. Widget näyttää viikon grafiikat sekä päivittäiset luvut yhdessä näkymässä.





Google paljasti myös näkymät tuleville Kalenteri- ja Chrome-sovellusten widgeteille. Niillä Kalenteri näyttää kolme tulevaa tapahtumaa ja Chromessa on iso hakupalkki sekä linkit incognitolle, äänihaulle ja sovelluksille.



Lue myös:


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Xiaomi 12T – hinta laskenut -37%

Xiaomi 12T
406 € CDON
438 € Proshop
550 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 648 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.