>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG julkaisi erikoisen Wing-puhelimen: kääntyvän näytön alla toinen näyttö

Janne Yli-Korhonen

LG julkaisi erikoisen Wing-puhelimen: kääntyvän näytön alla toinen näyttö
LG on käyttänyt eräänlaista kaksoisnäyttöä viime vuosien aikana puhelimissaan kuten V60 ThinQ 5G:ssä, mutta nyt julkaistu LG Wing tarjoaa ihan uudenlaisen ratkaisun. Wingin päänäyttö nimittäin kääntyy sivuttain, jolloin käyttöönsä saa alla olevan kakkosnäytön.

Wingin edessä on 6,8-tuumainen P-OLED näyttö 20.5:9 -kuvasuhteella ja 2460 x 1080 resoluutiolla. Näyttö kääntyy myötäpäivään 90 astetta, jolloin alta paljastuu 3.9-tuumainen kakkosnäyttö.

Nämä näytöt tarjoavat uudenlaisia mahdollisuuksia puhelimen käyttöön. Vaakatasossa olevasta päänäytöstä voi katsella vaikkapa videota ja samaan aikaan kakkosnäytöllä onnistuu viestittely kaverin kanssa.
Kahden näytön lisäksi Wing tarjoaa kolme takakameraa: 64 megapikselin pääkamera, 13 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 12 megapikselin ultralaajakulmakamera. Kääntyvän näytön ansiosta käyttäjä voi kuvata gimbal-tilassa vakaata videota ja seuraamaan kakkosnäytön ohjaimilla kuvattavaa kohdetta.

32 megapikselin etukamera puolestaan nousee ylös tarvittaessa. Puhelimella voi kuvata samaan aikaa etukameralla ja yhdellä takakameralla.

LG Wing puhelin kääntyvällä näytöllä eri väreissä

Erikoisen puhelimen muihin ominaisuuksiin lukeutuvat Snapdragon 765G 5G -järjestelmäpiiri, 8 gigatavua keskusmuistia, 128/256 gigatavua sisäistä tallennustilaa muistikorttipaikan kera, 4000 mAh akku, langaton lataus, Bluetooth 5.1, NFC, USB-C -liitäntä ja IP54-luokitus.

Laitteen mitat ovat 169.5 x 74.5 x 10.9 mm ja painoa puolestaan löytyy 260 grammaa.

LG ei vielä paljastanut Wing-puhelimen hintaa. Puhelin tulee saataville Etelä-Koreassa ensi kuussa, jonka jälkeen puhelin saapuu Amerikkaan ja Eurooppaan.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.