>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lama ei iskenytkään iPhoneen – Apple teki jälleen jättimäiset tilaukset

Manu Pitkänen

Lama ei iskenytkään iPhoneen – Apple teki jälleen jättimäiset tilaukset
Vaikka koronavirus onkin aiheuttanut häiriöitä maailmantalouteen, uskoo Apple siitä huolimatta uusien iPhone-mallien kysynnän olevan entisellä tasolla. Yhtiö on nimittäin tehnyt tilaukset 75 miljoonasta uudesta iPhonesta loppuvuodelle, uutisoi Bloomberg.

Uusien iPhone-mallien tilausmäärät olivat viime vuonnakin suunnilleen samalla tasolla, joten Apple ei ainakaan odota puhelinmyyntiin kohdistuvan erityisen suurta lamaa. Tuleva syksy ja tautitilanteen kehittyminen lopulta ratkaisevat sen, että mihin ihmisillä on varaa ja kuinka hanakasti he liikkuvat kaupungilla.

Koronaviruksen takia uudet iPhone-mallit joudutaan tuomaan markkinoille normaalia myöhempään. Tavallisesti Apple on esitellyt ja tuonut uuden sukupolven iPhonet kauppoihin syyskuun aikana, mutta tänä vuonna julkaisua joudutaan odottamaan lokakuulle.

Applen odotetaan esittelevän kaikkiaan neljä uutta puhelinmallia. Yhdessä huippumallissa on 6,7 tuuman OLED-näyttö, kun kahdessa muussa on 6,1 tuuman kokoinen näyttö. Pienimmässä mallissa on 5,4 tuuman näyttö. Puhelinten muotoilu on uudistettu iPad Pro -tablettien suuntaan. Puhelimissa on myös 5G-tuki sekä ainakin yhdessä huippumallissa on LiDAR-kamera. Puhelimien prosessori on luonnollisesti myös päivittynyt A14:ään.Applen odotetaan esittelevän myös uudistetun Apple Watchin, uudet Apple-brändätyt over-ear-kuulokkeet sekä pienemmän HomePod-kaiuttimen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.