iPhone 12 tuotanto käynnistyy pian – Julkaisu viivästynee normaalista

Manu Pitkänen

iPhone 12 tuotanto käynnistyy pian – Julkaisu viivästynee normaalista
Koronapandemia on tuulettanut koko maailman taloutta, minkä vuoksi vankkumattomatkin perinteet ovat rikkoutuneet tänä vuonna. Esimerkiksi uutta iPhonea ei todennäköisesti nähdä syyskuun alussa, vaan sen julkaisu venynee väkisin lokakuulle.

Taiwanilaisen Digitimesin tietojen mukaan Apple käynnistäisi uusien iPhone-mallien tuotannon normaalia myöhemmin. Aikaisempina vuosina on totuttu, että uuden malliston tuotanto käynnistyy joko toukokuussa tai kesäkuun alussa, mutta tänä vuonna rattaat lähtevät pyörimään ilmeisesti vasta heinä-elokuussa. Uusien puhelimien julkaisu on siis odotettavissa viivästymistä, mutta puhelimien saatavuudessakin voi olla ongelmia syksyllä.

Apple saattaa aloittaa tuotannon varovaisesti, sillä kuluttajien käyttäytymistä on nykyisessä tilanteessa hankala ennustaa. Kohonnut työttömyys eri puolilla maailmaa voi tehdä sen, että puhelimien päivityksiä lykätään. Kiinassa tuotanto todennäköisesti kykenee jo vastaamaan normaaliin kysyntään.Parhaat kännykkätarjoukset

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -27%

Samsung Galaxy S10
284 € CDON
430 € Multitronic
699 € Kärkkäinen

Alin hinta viikko sitten: 390 €

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -26%

Honor Magic4 Lite
199 € Power
269 € DNA
299 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 269 €

Oppo Find X5 5G – hinta laskenut -25%

Oppo Find X5 5G
812 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 1084 €

Oppo Reno 5 5G – hinta laskenut -22%

Oppo Reno 5 5G
448 € CDON
454 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 578 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.