Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: OnePlus 7 Pro (256/12GB) 729 euroa - säästä 100€

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: OnePlus 7 Pro (256/12GB) 729 euroa - säästä 100€
Verkkokauppa.comilla alkoi Veronpalautus-ALE, joka kestää 5.9. klo 23.59 asti. Tarjouksessa on kannettavia, näyttöjä ja televisioita. Puhelimien kohdalla tarjouksessa on tehokas OnePlus 7 Pro, jonka saa nyt 100 euroa halvemmalla.

OnePlus 7 Pro 256 gigatavun sisäisellä tallennustilalla sekä 12 gigatavun keskusmuistilla nyt 729 euroa. OnePlus 7 Pro julkaistiin toukokuussa, joten tämä on pitkälti ensimmäinen kerta, kun kyseinen puhelin on tarjouksessa.

12 gigatavun keskusmuistin, 256 gigatavun tallennustilan sekä 90 Hz:n virkistystaajuudella varustetun näytön ansiosta OnePlus 7 Pro tarjoaa sulavan käyttökokemuksen. Näytön koko on 6.67" ja sen resoluutio yltää QHD+ -tasolle. Näytössä ei myöskään ole minkäänlaista lovea, sillä etukamera nousee ylös yläreunasta.


Suorituskyky on myös hyvällä tasolla, sillä siitä on vastaamassa Snapdragon 855 -piiri. Puhelimen takaa löytyy kameroita kolme kappaletta. Käyttöjärjestelmä on Android 9 Pie (OxygenOS).

Päivän diili

OnePlus 7 Pro (256/12GB), 729 euroa.

Tarjous löytyy Verkkokauppa.comin nettikaupasta. Kampanjaerän koko on 50 kappaletta ja tarjous on voimassa 5.9.2019 klo 23.59 asti.

Muita tarjouksia:
Samsung Galaxy S10e saa taas 599 euron hinnalla. Puhelinta sai ensimmäistä kertaa tällä hinnalla toukokuussa.

Samsung Galaxy A40 hinta on nyt 199 euroa. Galaxy A40 oli yksi elokuun myydyimmistä puhelimista.

Sony Xperia lähtee nyt 799 eurolla ja mukaan saa vielä langattoman kaiuttimen (SRS-XB22). Tarjous löytyy Gigantilta.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja