>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG julkaisi edulliset K50S ja K40S puhelimet

Janne Yli-Korhonen

LG julkaisi edulliset K50S ja K40S puhelimet
LG julkaisi kaksi uutta puhelinta, joiden tavoitteena on tarjota laadukkaita ominaisuuksia ilman korkeaa hintalappua. Uudet puhelimet ovat nimeltään LG K50S ja LG K40S. LG esittelee näitä puhelimia IFA 2019 -messuilla Berliinissä. LG:n odotetaan julkaisevan myös V60 ThinQ -puhelimen IFA -messuilla.

LG kertoo, että puhelimet tulevat myyntiin Euroopassa lokakuun aikana, mutta Suomeen tulosta ei ole varmuutta. LG K50 hinta on noin 200 euroa ja LG K40 hinta on noin 150 euroa, joten uusien puhelimien hinnat tulevat olemaan suunnilleen samalla tasolla.

Puhelimien värivaihtoehdot ovat musta ja sininen.

LG K50S

LG K50S edestä ja takaa kuvattuna

K50S sisältää kolme kameraa takana. Pääkamerassa tarkkuutta on 13 megapikselin verran. Mukana on myös 5 megapikselin laajakulmakamera sekä 2 megapikselin kamera syvyystunnistukseen. Kameroiden alapuolelta löytyy sormenjälkitunnistin.FullVision näytöllä on kokoa 6.5", mutta siinä käytetään HD+ resoluutiota. Näytöstä löytyy myös pieni lovi 13 megapikselin etukameraa varten.

Tehoista vastaa 2.0 GHz kahdeksanytiminen järjestelmäpiiri, jonka parina on 3 gigatavua keskusmuistia. Sisäistä tallennustilaa on 32 gigatavua ja sitä voi laajentaa muistikortilla. Sisältä löytyy myös 4000 mAh akku. Käyttöjärjestelmä on Android 9 Pie.

Puhelimen mitat ovat: 165.8 x 77.5 x 8.2 mm.

LG K40S

LG K40S edestä ja takaa kuvattuna

LG K40S taas sisältää 6.1" FullVision -näytön, jossa käytetään myös HD+ -resoluutiota. Näytössä on myös lovi 13 megapikselin etukameraa varten.

K40S löytyy kaksi takakameraa. 13 megapikselin kamera ja 5 megapikselin laajakulmakamera. Kameroiden alapuolella on sormenjälkilukija.

Tehoista vastaa 2.0 GHz kahdeksanytiminen järjestelmäpiiri, jonka parina on 2 tai 3 gigatavua keskusmuistia. Sisäistä tallennustilaa löytyy 32 gigatavua ja puhelimessa on myös muistikorttipaikka. Virtaa antaa hieman pienempi 3500 mAh akku. Käyttöjärjestelmä on Android 9 Pie.

Puhelimet mitat ovat: 156.3 x 73.9 x 8.6 mm.

Molemmat puhelimet sisältävät painikkeen Google Assistantille, DTS:X-tilaäänen ja MIL-STD 810G -luokituksen.

Lue:
Myös Samsung julkaisi uusia puhelimia: Galaxy A30s ja Galaxy A50s.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.