Uusi älypuhelinten kamerakunkku myi Kiinassa loppuun kymmenessä sekunnissa

Puhelinvertailu

Uusi älypuhelinten kamerakunkku myi Kiinassa loppuun kymmenessä sekunnissa
Kiinalaisvalmistajat ovat pikavauhtia valtaamassa älypuhelinmarkkinoita Applelta ja Samsungilta. Näistä suurin uhka korealais- ja yhdysvaltalaisjäteille on Huawei, joka on kertonut tavoittelevansa markkinoiden ykköspaikkaa jo ensi vuonna.

Huawein suosiossa on paljon järkeä, sillä mm. kameran osalta P-malliston ja Mate-sarjan huippupuhelimissa on paljon kiitettävää. Tästä kertoo tietysti parhaiten uusimman P30 Pro -mallin ykköspaikka kameratestaaja DxOMarkin listoilla.

Kiinassa Huawei P30 onkin ollut valtavassa suosiossa, kuten olettaa sopii. Kotimaansa markkinoilla järjetetty ennakkomyyntikampanja myytiin nimittäin loppuun vain kymmenessä sekunnissa, kertoo GSMArena.

Huawein mukaan liikevaihtoa kertyi 200 miljoonaa juania eli noin 26 miljoonaa euroa eli 2,6 miljoonaa euroa jokaista sekuntia kohden. Eri mallien hintavaihtelun perusteella laitteita myytiin siis jotain 30 000 ja 50 000 kappaleen välimaastosta.



Myyntitilastoja ei kerrota, joten tietoa ei ole kuka laitteet on ostanut, mutta Tmall-jälleenmyyjän mukaan 60% yli 3 miljoonasta palvelussa P30-laitteita hakeneista on ollut naisia.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
231 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -18%

Motorola Lenovo ThinkPhone
519 € Dustin Home
539 € Proshop
557 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -16%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.