Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Opas: Näin etsit kadonneen puhelimen (Android tai iPhone)

Petteri Pyyny

Opas: Näin etsit kadonneen puhelimen (Android tai iPhone)
Juhlapyhien ja vaikkapa festareiden jälkeen puhelimia on usein hukassa. Onneksi nykyiset älypuhelimet tarjoavat varsin joustavat tavat paikantaa kadonnut puhelin.

Sekä Android-puhelimet että iPhonet voidaan paikantaa kartalla (mikäli puhelimessa on ollut GPS päällä), näyttää laitteen viimeisin sijainti, lukita ne etänä - sekä pyyhkiä laitteet etänä tyhjäksi, mikäli ne puhelimen pelätään joutuneen vääriin käsiin.

Android tarjoaa lisäksi huonomuistisille mahdollisuuden etsiä puhelinta ihan omasta kotoakin, kytkemällä puhelimeen hälytysäänet päälle - vaikka laite olisikin kytketty äänettömälle.

Kadonneen puhelimen paikannut Androidilla

Kirjaudu Google-tunnuksillasi millä tahansa tietokoneella Androidin laitteen paikannusta varten luotuun sivustoon:

https://www.google.com/android/find?hl=fi

Etsi kadonnut Android-puhelinLuonnollisesti tunnusten täytyy olla samat, millä olet puhelimesi ottanut käyttöön.

Kadonneen iPhonen etsiminen

Applen iPhonella homma toimii pitkälti samalla tavalla: kirjaudu sisään iTunes-tunnuksillasi Applen kadonneen iPhonen paikantavalle sivulle:

https://www.icloud.com/find

Tämän palvelun kautta voit paikantaa laitteesi - tai vaihtoehtoisesti lukita ja tyhjentää sen etänä. Paikannus edellyttää sitä, että olet ottanut toiminnon iPhonessa käyttöön. iPhonessa ominaisuus otetaan käyttöön (siis ennen kuin laite on kaodnnut..) siirtymällä asetuksiin ja sieltä iCloud-tilin asetuksiin. Aivan alareunasta löytyy kohta "Etsi iPhoneni". Kytke tämä ominaisuus päälle. Tämän jälkeen voit paikantaa iPhonesi jos se katoaa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.