Galaxy S9:n myynti alkaa tänään Suomessa

Manu Pitkänen

Galaxy S9:n myynti alkaa tänään Suomessa
MWC-messujen aikaan helmikuun lopulla esitelty Galaxy S9 ja Galaxy S9+ tulevat Suomessa myyntiin tänään. Puhelimen ennakkoon tilanneet ovat saattaneet päästä käsiksi uutukaiseen jo pari päivää aikaisemmin.

Galaxy S9 on uudistunut sisäisesti monilta osin, vaikka ulkoisesti se näyttääkin hyvin pitkälle viimevuotisen Galaxy S8 -mallin toisinnolta. Kookas (5,8") Infinity Display -näyttö kattaa puhelimen etupuolen ja takapuolelta löytyy 12 megapikselin Dual Pixel -tarkennuksella varustettu kenno. Erikoista S9:ssä on juuri sen kamera, sillä Samsungin insinöörit ovat kehittäneet siihen ratkaisun, jolla kameran aukon kokoa voi vaihdella f/1,5:n ja f/2,4:n välillä. Valokuvaaja voi siis päättää haluaako maksimoida kuvissaan kirkkautta vai terävyysaluetta.

Puhelimessa on AKG:n kalibroimat Dolby Atmos -stereokaiuttimet ja mukana toimitetaan samoilla kalibroinneilla varustetut kuulokkeet. S9:n akulla on kokoa 3000 milliampeerituntia.

Isommassa Galaxy S9+:ssa on isompi akku (3420 mAh), enemmän käyttömuistia (6 Gt) ja kaksoiskamera, jossa löytyy muuttuva aukkoisen kameran vierestä erillinen kaksinkertaisen optisen zoomauksen mahdollistava tele-linssi.Galaxy S9:n suositushinta Suomessa on 899 euroa. Galaxy S9+:n suositushinta on 999 euroa.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.