Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusia Nokia-puhelimia tulossa – Tältä näyttävät Nokia 1 ja Nokia 7 Plus

Manu Pitkänen

Uusia Nokia-puhelimia tulossa – Tältä näyttävät Nokia 1 ja Nokia 7 Plus
MWC-messut ovat pian käsillä ja yhdeltä jos toiselta puhelinmerkiltä odotetaan isoja uutisia. Suurin huomio kohdistuneen Samsungiin, jonka on määrä esitellä Galaxy S9, mutta suomalaisittain kiinnostaa tietysti myös HMD Globalin uutuudet.

@evleaks-nimimerkillä tunnettu Evan Blass onkin jo vuotanut kuvia HMD Globalin tulevista uutuuksista. Blassin mukaan tulossa on ainakin Nokia 7 Plussaan sekä Nokia 1:n esittelyt. Ensinnä mainitussa käytetään lähes puhdasta Android One -käyttöjärjestelmää, joten HMD Globalille tuttuun tyyliin puhelimen tallennusmuistia ei ole täytetty ylimääräisillä sovelluksilla. Mukana tulevat lähinnä Androidin sisältämät oletussovellukset. Nokia 7 Plussassa on ZEISS-optiikalla varustettu kaksoiskamera, Qualcommin Snapdragon 660 -järjestelmäpiiri ja 18:9-kuvasuhteen näyttö.

Nokia 1 edustaa HMD Globalin nimeämiskäytännön mukaisesti yhtiön malliston edullisinta valikoimaa. Käyttöjärjestelmänä on huippuunsa optimoitu Android Go, joka soveltuu puhelimiin, joissa on vain 512 megatavua tai gigatavu käyttömuistia.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.