Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S9:stä paljastui uutta tietoa – Tulossa IntelligentScan-tunnistautuminen

Manu Pitkänen

Galaxy S9:stä paljastui uutta tietoa – Tulossa IntelligentScan-tunnistautuminen
Samsung on luvannut julkistaa Galaxy S9:n ja Galaxy S9+:n MWC-messujen aattopäivänä eli siis helmikuun 25. päivänä. Puhelimista tiedetään vuotojen ansiosta jo kuitenkin aika paljon, kuten tekniset ominaisuudet, ulkonäkö ja myynnin alkamispäivä. Nyt SamCentral-verkkosivusto on paljastanut lisää uutta tietoa tulevista puhelimista.

SamCentralin tiedot perustuvat Samsungin huippupuhelimille tarkoitetun Android Oreo -ohjelmiston ruumiinavaukseen. Asetukset-sovelluksen APK-paketin sisältä on selvinnyt, että ohjelmistosta löytyy valinnat IntelligentScan-nimiselle biometriselle tunnistautumiskeinolle. Samsung on lisäillyt huippupuhelimiinsa viime vuodesta alkaen kasvojentunnistuksen ohella iiris-skannauksen, jotka IntelligentScan yhdistää yhdeksi "älykkääksi" ja turvallisemmaksi tunnistautumiskeinoksi.

Sivusto löysi Asetukset-sovelluksesta myös maininnat tarroista, joita voi lisäillä kaksoiskameralla otettuihin kuviin haluttuun "syvyyteen". Puhelimeen on tulossa myös tägäys-kuvatila, joka käytännössä lisää valokuviin sijainti- ja säätiedot automaattisesti – tätä on harrastettu jo pitkään kolmansien osapuolien tarjoamilla sovelluksilla.Edellä mainitut ominaisuudet voivat olla tulossa myös aiemmille Galaxy-puhelimille, joten ne eivät välttämättä ole Galaxy S9:n erikoisominaisuuksia.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.