Apple käynnisti tutkinnan – iPhone 8:n akut paisuneet

Manu Pitkänen

Apple käynnisti tutkinnan – iPhone 8:n akut paisuneet
Paljon mediahuomiota osakseen saaneen Galaxy Note7 -akkuongelmien jälkeen ihmiset kiinnittävät syystäkin huomiota puhelimiensa akkujen käyttäytymiseen. Tarkkaavainen kannattaa olla uusienkin puhelimien kohdalla, sillä niissäkin voi ola ongelmia.

Kysymyksiä on herännyt esimerkiksi iPhone 8:n akun suhteen. Verkossa on julkaistu muutamia valokuvia uusista iPhoneista, jotka ovat alkaneet muistuttaa tiinettä sammakkoa, kun puhelimen akku on alkanut yllättäen paisua. Tämä on vahva indikaatio viallisesta akusta. Toistaiseksi raportoituja tapauksia on vain muutama, joten on liian aikaista julistaa #batterygate alkaneeksi, vaikka se ehkä houkuttelevaa olisikin.

Kyseessä voi olla tilastollisesti merkityksetön määrä puhelimia, joihin on valmistusprosessin aikana tullut joitain vikoja. Apple on kuitenkin tietoinen tapauksista ja yhtiö kertoo aloittaneensa tapausten tutkinnan. Galaxy Note7:n takaisinvetoruljanssien jälkeen Apple tuskin haluaa löytää itseään samanlaisen fiaskon keskeltä.


Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 5 Lite – hinta laskenut -46%

Oppo Reno 5 Lite
334 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 613 €

Samsung Galaxy S20 – hinta laskenut -46%

Samsung Galaxy S20
370 € Multitronic
685 € CDON
799 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 685 €

Samsung Galaxy S10 Lite – hinta laskenut -38%

Samsung Galaxy S10 Lite
592 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 957 €

Realme X50 5G – hinta laskenut -36%

Realme X50 5G
339 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 528 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.