Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple julkaisi iOS 10.3.3-version iPhonelle ja iPadille

Puhelinvertailu

Apple julkaisi iOS 10.3.3-version iPhonelle ja iPadille
Apple on julkaissut mobiilialustastaan uuden version kaikkien kuluttajien saataville. Uusi versio on nyt tarjolla kaikille iOS 10:tä tukeville laitteille.

Päivityksen voi asentaa iPhonelle, iPadille ja iPod touchille tästä päivästä alkaen. Päivitys ei tuo sinänsä paljoakaan uutta, ainakaan ominaisuuksien valossa, mutta se tuo mm. bugikorjauksia ja parannuksia tietoturvaan.

On kuitenkin hyvä pitää laitteet mahdollisimman turvallisina ja uusimmat päivitykset on syytä asentaa, vaikka ne eivät päälle päin vaikuttaisikaan merkittäviltä.

Kyseinen päivitys saattaa myöskin olla jopa viimeinen iOS 10:n päivitys ennen mahdollisesti syyskuussa, tain myöhästyessään elokuussa, julkaistavia iPhone-malleja ja uutta iOS 11 -käyttöjärjestelmää.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja