Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tietojen mukaan uusia, kiiltäviä Pokémoneja saapumassa pian

Matti Vähäkainu

Tietojen mukaan uusia, kiiltäviä Pokémoneja saapumassa pian
Viime vuoden sensaatiopeli Pokémon Go on edelleen suosittu, ainakin silloin, kun päivityksiä saapuu. Päivityksiä ja sitä myöten uusia Pokémoneja on aiempien tietojen mukaan määrä odottaa vasta kenties kesällä tai alkusyksystä, mutta huhut kertovat hieman parempia uutisia Pokémon GO -pelaajille.

Pokémon GO Hubin mukaan Niantic on tehnyt muutoksia, joissa villien Pokémonien ominaisuudet vaihtelevat kouluttajasta toiseen. Sivuston mukaan tämä viittaisi piakkoin julkaistavaan päivitykseen, joka voisi tuoda jopa satoja uusia nk. Kiiltäviä Pokémoneja (Shiny Pokémon).

Aiemmin kohdatut Pokémonit ovat sisältäneet samat ominaisuudet riippumatta kuka kouluttaja ne kohtaa, mutta nyt ominaisuudet on huomattu vaihtelevan. Kiiltävien Pokémonien saapumisesta on puolestaan vihjattu jo Nianticin toimesta, joka kiusoitteli mm. Kiiltävällä Magikarpilla viime kuussa.

Niantic ei ole tietysti vahvistanut vielä mitään, mutta kerromme heti, kun yhtiö tiedottaa jotain tulevista päivityksistä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.